Polina

Боксик від Lancôme Paris🥰

Помада Lancôme L’Absolu Rouge Ruby Cream (214)

Дуже граний насичений колір ,мені він реально дуже схожий на відтінок троянди ...Що стосується аромату від помади ,він у мене викликав асоціацію зі старими помадами моєї бабушки,як я в дитинстві ними бавилась та малювала собі пів обличчя 😅

Дуже мені сподобався спосіб відкриття помади,ніколи ще не бачила ,щоб можна було натискати зверху та вона відкривалась ,мені цей прикол ну дуже зайшов .

Зовнішній вигляд вона має дійсно витриманий ,такий для статних шикарних леді ,які проходяться по червоній доріжці ...Ще мені дуже сподобалась трояндочка на зверху на кришечці та як гарно оформлена форма самого стіку,ніби кристал ...

В кінці як цей колір виглядає на вустах на сонці)

Духи мені за ароматом дуже сподобались ,але вони дуже задушливі,тобто ходити протягом усього дня та пахнути так майже нереально,але може це лише моя думка...

Тип аромату

Фруктові, Квіткові

Початкова нота

чорна смородина, груша

Нота серця

жасмин, ірис, цвіт помаранчу

Кінцева нота

пачулі, боби тонка, ваніль, праліне

Зовні виглядає флакончик дуже гарно,мені подобаються ,як мінімалістичні пакування,так і великі гарні дизайни ...

Не дивлячись на маленький обʼєм парфумів,вони всеодно виглядають ,як повнорозмірна їх версія.

З приводу дизайну нічого сказати особливого не можу,оскільки це мініатюрка та виглядає вона просто ,як чорний тюбик з золотистими написами та розочками ...

Щіточка впринципі для мене зручна,але в порівнянні з іншими моїми ,вона всеодно програє,наприклад, туші від Мейбелін Sky High (найкраща річ в моєму житті).

Що нам обіцяє виробник :

• надає віям у 8 разів більшого об’єму;(ну прям такого обʼєму не було,просто видовжились вії,без обʼєму)
  • робить вії м’якими й еластичними;
  • чудово відділяє кожну окрему вію.(ну це 50/50,не можу сказати , що прям Чудово,але на 6/10)