kudriashka_ela

Манікюр від А до Я: Дизайн

Є такі моменти, коли хочеться чогось гарного чи яскравого у житті...І я починаю зазвичай з манікюру...Буває така думаю "Хочу чогось нового..."...Але чого нового я хочу? Нове плаття, нова робота чи ще більш глобальні зміни у житті...І загалом вирішую робити манікюр...В мене будь-яка справа починається з гарного манікюру😅

Так як я самоучка, то надзвичайних знань у нейл-індустрії в мене немає, я не вмію гарно розмальовувати нігті, вимальовувати френч чи вензеля...хоча чесно і без них нормально...

Я полюбляю більше мінімалістичні дизайни або взагалі однотон❤️

Але інколи хочеться чогось такого незвичного і вирішую прикрасити 1-2 нігтя...

Вирішила поділитись із вами трохи своїми скарбами,які використовую для манікюру...

Можливо тут також є такі самоучки як я😄

• Втирка для нігтів

Це напевно моє наулюбленіше в манікюрі. Втирки на різний смак і вигляд. Є просто перламутрові, як перлинки, золотисті, рожеві, із синім відливом, дзеркальні втирки, "хлопья юки" і ще огого видів...Навіть мені здається є втирки типу кошачого ока...

• Блискітки

Можуть трохи осипатись.

• Бульонки та декоративні камінчики

Бульонки, зазвичай , це круглі металеві кульки. Які до речі трохи важко спилювати.

• Фольга

Фольга це просто моє топ2 із найулюбленіших дизайнів. В мене є їх декілька кольорів, зазвичай наношу після гель-лаку на липкий шар, якщо не клеїться, то протираю попередній липкий шар гель-лаку і промазую праймером. Також можна використовувати скотч-бази.

• Клейкі стрічки

Мають безліч кольорів, але ними я не люблю користуватись. Тому що з часом відклеюються і то не гарно виглядає. Взагалі не рекомендую.

• Наклейки

Моя любов в дизайні №3. В мене їх безліч на кожний сезон. Не рекомендую замовляти набори з Китаю, де по 20+ штук, тому що ви не будете всіма користуватись. Краще замовити декілька, які Вам будуть подобатись і Ви ними будете користуватись.

З цими штучками ваш манікюр буде особливим, головне не все зразу 😅

Що вам більше до вподоби: однотонне покриття чи із дизайном?