Mila__Mi

Розгладжуюча маска для волосся з манго 🥭 та протеїнами шовку TINK

Розгладжуюча маска для волосся з манго 🥭 та протеїнами шовку TINK

Для волосся від бренду пробувала шампуні і повторювала їх неодноразово, а ось з додатковим доглядом для волосся, ще не була знайома. Вирішила спробувати розгладжуючу маску з манго 🥭 та протеїнами шовку.

Баночка 250 мл в стильному, мінімалістичному дизайні з детальною інформацією про засіб: опис, склад (гарний до речі), інструкція до застосування та інше.

Під кришкою знаходиться захисна пластикова мембрана.

Маска білого кольору, легкої кремової текстури.

Аромат нагадує ще не зрізаний, але вже такий ароматний манго 🥭 з нотою зеленого чаю 🍵 Приємний, але після миття на волоссі практично не відчувається(

Наносила маску на вологе волосся (попередньо віджате від зайвої вологи), вона добре розподіляється, так як текстура легенька. Я наносила побільше маски, хотілося як можна більше огорнути нею волоссячко 😁 Тримала 3-5 хвилин як вказує виробник (можна і довше), мені подобається, що не треба з нею ходити по пів години 👌🏻 І до речі, вона дуже легко змивається теплою водичкою 💦 Мені навіть здалося, що її спокійно можна наносити і після миття голови на вологе волосся, трошки потримати і спокійно змивати 👏🏻

Що по результату? Маска полегшує розчісування волосся, пом'якшує його, робить шовковим (на дотик взагалі, просто вау) та гладеньким на дотик. Не обтяжує волосся та не впливає на швидкість його забруднення.

Мені сподобалася, я би повторила її. І вже задумуюся над придбанням інших масок для волосся від бренду 🤔