Ta_nyaaaaaaa

Полунична насолода для тіла від Top Beauty ♥

Полунична насолода для тіла від Top Beauty ♥

Красууууууууне, вітаю!

Сьогодні мова йтиме про мій уже такий улюблений засіб для догляду за тілом - йогурт для тіла з ароматом полуниці з вершками від українського бренду Top Beauty.

Вийшла доволі спонтанна і незапланована покупка. Були сумніви?...

Чесно кажучи, раніше я зовсім не звертала уваги на цей бренд. Велика кількість реклами, доволі низька цінова політика бренду відштовхували від знайомства з їх продуктами.

Проте під час прогулянки неймовірною Одесою я завітала в магазин косметики, де планувала купити лише неймовірний фаворит BB-cream (обов'язково розповім про нього!!!). Однак надивившись на різноманітні баночки, я захотіла спробувати ще щось новенька для догляду за тілом.

Таким чином, за рекомендацією консультанта я зупинилася на виборі між лосьйоном для тіла та йогуртом від Top Beauty.

Перший мав більш рідку консистенцію, аналогічний аромат. Мені захотілось більш густого та живильного продукту - так я зупинилась на йогурті. В наявності були аромати карамбола, карамель, капучино, полуниця з вершками. Звісно, я зупинилася на останньому, хоча інші аромати теж доволі приємні :)

Обійшлося мені це чудо всього у 150 грн. Невелика сума, і якщо не підійде, то не так шкода - подумала я, проте ДАРМА допускала таку думку!

Раніше я користувалася досить непоганим заспокійливим гелем з кокосом від Eveline. Він мені подобався, проте залишав липкість після нанесення.

Описані засоби залишаю нижче.

Отож тепер розповім про свої враження від продукту.

Склад: вода, емульгатор Planta, олія солодкого мигдалю, олія ши, нерафінована кокосова олія, каприлік тригліцерид, D-пантенол, гідролізат протеїнів рису, гідролізат протеїнів шовку, гідролізат протеїнів кашеміру, аромат, консервант еуксил, вітамін А,Е.

Таким чином, можна помітити, що продукт досить безпечний. Чудовий склад.

Дизайн доволі простий та стриманий. Як на мене, виглядає лаконісно і досить мило.

Об'єм досить великий - 200 мл полуничної насолоди. Вистачить надовго!!!

Консистенція не дуже густа, проте крем-йогурт НЕ стікає, абсолютно не жирний, такий ніжний-ніжний, ніби вершковий.

Аромат приємний, виразний, проте не набридає. Відчувається полуниця або ж смачний полуничний йогурт. Так, аромат дещо хімічний, проте не нав'язливий.

Величеееееееееезний плюс за стійкість аромату після нанесення - близько 3-4 год, і це при тому, що виробник не позиціонує цей засіб як ПАРФУМОВАНИЙ. Я, як поціновувач парфумованих спреїв та лосьйонів, була щиро здивована! Навіть від перехожих та знайомих отримувала питання, який новий аромат маю?

Дія на шкіру. Ох, як я же була здивована, вперше скориставшись ним. Влітку після нього шкіра так гарно блищить на сонці, наче сяє зсередини. Йогурт круто вбирається шкірою, не залишає жодного жирного блиску, допомагає зберігати вологу всередині, чудово живить та відновлює шкіру.

Ось так, абсолютно випадково придбаний засіб - йогурт для тіла від Top Beauty став моїм абсолютним улюбленцем серед засобів для догляду за тілом! Він - моя щира рекомендація. Обов'язково повторю покупку! Крім того, дуже хочеться спробувати інші продукти від цього бренду.

А ти мала досвід у використанні косметики цього українського бренду? Ділись у коментарях, з радістю розділю враження :)

Рада бути корисною! Дякую за увагу до допису♥

UPDATE через 4 місяці:

крем жахливий, зіпсувався набагато раніше, ніж вказаний термін придатності на упакуванні. Розповіла тут 👉🏻https://club.makeup.com.ua/looks/24485/#comments

Також додала наглядні фото