Наталія С

Маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Який час я була сфокусована на догляді за волоссям від Kérastase, чому так? Бо догляд дієвий. Волосся відростає, і виникла потреба у зміні лінійці догляду (зроблена головна місія улюбленої маски - сухість волосся вже не така проблема, як раніше) також хочеться з цікавості спробувати щось нове.

Придбала маску для волосся від L'Oreal Professionnel, хотіла саме з професійної косметики. Я чесно вірю, що на якість компонентів впливає ціна. Раніше я не була прискіплива до масок/шампунів, але і волосся не прагнуло такого догляду як зараз.

Скажу чесно я не користувалась їхніми засобами раніше. Вони мають дуже багато ліній догляду за волоссям, що мені подобається і бачу в цьому плюси (не може один засіб підійти ідеально тонкому і товстому волоссю, бо тонке волосся може переносити, що здаватиметься жирним або навпаки товсте волосся недоотримає догляду, це не кажучи про фарбоване волосся і т.д). Волосся у всіх різне, в мене тонке, січеться, але не так швидко, як раніше.

Зупинилась на масці про Pro Longer.

Чесно мені подобається, волосся виглядає здоровим, я не витримую маску довго, тримаю хвилину або дві і навіть після такого швидкого проміжку часу, поки змиваю маску, відчуваю настільки маска повністю обгорнула волосся (я перестала розчісувати мокре волосся гребінцями), нема відчуття що волоссю не вистачило її, або що волосся поглинуло маску і треба додати маску ще. Поки вода ллється по волоссю, я відчуваю яке воно гладеньке.

Це кайф, волосся не пересушує, не обтяжує, блищить, м'яке. Користуюсь масою на кожне третє миття. Я від нього хочу і отримую ефект як після гарного кондиціонера. Планую далі користуватись маскою, але чергувати з іншими засобами.

Тепер в моїх планах придбати філер з цієї серії, який до речі дівчата у нас в клубі хвалили.