MAXIMOVA🌷

Моя перша і єдина палетка хайлайтерів✨

Моя перша і єдина палетка хайлайтерів✨

Це цікава історія😊 Декілька років тому в кафе я помітила в офіціантки на обличчі красиве сяяння хайлайтера з фіолетовим відтінком. Весь вечір я на неї поглядала, а потім підійшла, сказала що вона дуже гарно виглядає і поцікавилась чим вона фарбувалась😁 Так я дізналась, що хайлайтер на ній був від Makeup Revolution. Магазин був недалеко, я пішла і одразу його купила. Ось така імпульсивна покупка, яка виявилась вдалою.

Одразу скажу, що іншими хайлайтерами не користувалась і порівняти немає з чим.

Моя перша і єдина палетка хайлайтерів✨
Моя перша і єдина палетка хайлайтерів✨

Палетка має три великі рефіли різних відтінків: шампань, персиковий і ліловий. На кришці є велике зручне дзеркало. Фасад з часом, як бачите, значно пошколився, написи затерлись. Але головне, що все на місці😁

Всі кольори мені подобаються, хайлайтери мілкого помолу, гарно наносяться на обличчя. Я використовую щіточку-віяло, нею важко переборщити і при цьому все гарно розтушовується. Люблю щоб сяяння хайлайтера було більш легким і природнім. А саме в цій палетці всі рефіли дають делікатне сяяння теплих і холодних відтінків. Користуюсь, як на щодень (під настрій) так і на свята.

Я залишилась задоволена цією покупкою😊