Панда-Олександра

#testmakeupclub відгук про набір від Matrix

Трохи про моє волосся.

Маю рідке, тонке, не фарбоване волосся. Сивину, з якою поки вирішила нічого не робити, к жаху деяких людей, кому не дає спокій чужа голова, бо в своїй безлад🥴

Волосся сухе, а шкіра голови швидко жирниться, голову мию раз в 2-3 дні.

Шампунь для зволоження волосся
Matrix Food For Soft.

Шампунь добре піниться, має звичайний для свого сегменту аромат, гарно промиває шкіру голови. Зі своєю задачею справляється добре. Волосся після шампуню блискуче та розсипчате. Шкіру голови не сушить, лупу та свербіж не викликає, а моя шкіра голови дуже чутлива до нових засобів. Але тут проблем не виникло. Шампунем я в цілому задоволена. Із мінусів - після шампуню не має об'єму, напевно трохи все ж таки обтяжує моє тонке волосся.

Додам:

Я віддала шампунь чоловіку і ось йому він ідеально підійшов. У чоловіка сухе густе волосся. І після шампуню воно виглядає чудово. Блискуче, доглянуте та приємно пахне. А ще зберігає волосся чистим напротязі дня, навіть к ночі. Чоловік миє волосся кожного дня, бо ввечері волосся вже виглядає брудним, а з цим шампунем волосся зберігає гарний вигляд. За це йому плюс. Мені не підійшов, а для чоловіка прям ідеальний засіб.

Перше, що мені не сподобалося, так це аромат🙈 Для мене дуже хімозний та неприємний. Не мій аромат зовсім. І на волоссі він залишається чутним деякий час.
Для мого тонкого волосся виявився занадто "важким". Волосся виглядало добре - блискуче, розсипчате та приємне на дотик. Але нуль об'єму і навіть вкласти волосся не вдалось. Ну дуже обтяжує тонке волосся.
Ще один мінус, наступного дня волосся вже виглядає брудним. А це зовсім не влаштовує.
Та ще один момент, дуже довго промивала волосся, бо лишалося мильне відчуття.

Виходить кондиціонер моєму волоссю не підійшов, але я вирішила використовувати його, як маску. Буду використовувати раз на тиждень, а не кожне миття голови. Бо волосся після нього справді гарне та сяюче.
І ще зрозуміла, що засоби дуже концентровані, тому треба підібрати підходяще дозування продукту, щоб не переживити волосся.

Задля експерименту я вирішила використати цей спрей одразу після шампуню, без використання бальзаму чи кондиціонеру. Щоб подивитись, що воно таке саме по собі.
Аромат для мене терпимий. Я взагалі не дуже люблю багато сильних ароматів одразу. Тому, якщо використовувати шапунь+кондиціонер+спрей це якась хімічна катастрофа для мене. Мені подобаються більш легкі ненав'язливі аромати.
Я спробувала шампунь+спрей і зараз волосся пахне сильніше, ніж хотілося, але прийнятно.
Так от, що мені сподобалось: волосся блискуче, м'яке, розсипчате. І головне, я змогла вкласти волосся і навіть об'єм з'явився. Це величезний плюс. І в цілому я лишилася задоволена спреєм і планую його використовувати надалі.

Мінуси. Не сподобався розпилювач спрею. Якось забагато розпилює за раз. Використовувала на підсушене волосся і ось після спрею воно знову було занадто вологе.
Можливо то проблема лише цього об'єму спрею та в повній версії засоба такої проблеми немає.
Другий мінус мене здивував - волосся електризувалося. Вважаю з цим спрей повинен справлятися обов'язково.

Після використання шампуню та кондиціонеру я вже була готова до того, що з маскою ми не подружимось, тому що для мого волосся засоби заважкі.
Так і сталося, занадто обтяжує моє тонке волосся.
Сподобався аромат. З усіх засобів він мене порадував.
Волосся після маски було таким самим, як і після бальзаму - блискуче, гарне, але без об'єму. Наступного дня волосся вже виглядало брудним, а це зовсім не влаштовує.

Ось що мені сподобалось найбільш, так це шопер🥰 Він любов❤️ Якісний, міцний, вмісткий та яскраво рожевий. За нього окремо дякую.