Yana Osyka

Cosmic Brushes Muse Palette

Перше що мене зустріло - запах клею, яким смердить пакування. Ну ок, буває. Беру в руки, а палетка відчувається такою легкою. Картон зовсім слабкий, а в деяких місцях на ньому видні чиїсь відбитки нігтів... Перше знайомство вийшло не дуже. Але головне сам продукт, а не пакування. Тому я почала її тестувати. Кольорів тут багато, тому є чим зайнятись.

З гамою все складно. Дуже багато кольорів, тому я навіть не знаю як краще їх поділити за відтінками. Зробимо просто - матові й шимери. Так легше буде говорити про тіні.

Почнемо з шимерів, бо їх менше.

Lustre - найкращий колір для внутрішнього куточка. Він на прозорій базі та має в собі рожево-сріблясті блискітки. Це мій перший такий колір. Потім з’явилися ще три схожих відтінки, але то вже інша історія. Наносила його на все рухоме повіко - також симпатично, але у внутрішньому кутку його ідеальне місце.

Ambient - стандартний відтінок, йде на теплий коричневій базі з зеленими блискітками. Таких кольорів на ринку багато і не скажу що він чимось відрізняється. З ним можна зробити симпатичні коричневі смокі, але не скажу що в мене часто є таке бажання.

Inspire - салатовий шимер, на зеленій базі й з золотистими блискітками. Симпатичний для свіжого літнього макіяжу. Але на все рухоме повіко для мене простуватий. Наношу його на нижню повіку, там він дає класний акцент і збирає весь макіяж до купи, особливо в яскравих комбінаціях. Аналога не маю, тому дуже люблю.

Patina - темно-зелена база, з салатово-золотими блискітками, нагадує колір Moss з палетки Beauty Bay Earthy. Вони дуже схожі. Але колір Patina виграє своєю насиченістю і кремовістю. Не люблю на собі темні шимери, але на рухому повіку в зону затемнення нанести можу. Там він симпатичніше.

Muse - колір, в честь якої названа палетка. Цікаво. Думала він буде якимось неймовірним. Але ні. Йде на рожевій базі з золотисто-персиковими блискітками. Гарно пасує до рожевих кольорів у палетці. Симпатичний, але не вау.

Amethyst - як то кажуть - у болоті не без чорта. Фіолетова з рожевою нотою база плюс такого ж кольору блискітки. По опису наче не погано, але за якістю капець. Він сухий, наноситься плямами, не тушується. Блискіток мало щоб акцентувати на ньому вагу. Підійде хіба що для затемнення між матовим і шимером.

Whisper - фолетовий шиммер з фіолетово-рожевими блискітками, іноді бачу щось сріблясте. В колекці маю багато таких фіолетових, і цей кандидат значно програє. Він досить простий і плаский. Носити його можна в поєднанні з іншими шиммерами. Так макіяж виглядає цікавіше, але окремо - не моє.

Antique - а ось це моє вау. Найскладніший і найцікавіший колір палетки. Має бежеву базу з різнокольоровими блискітками. Там все: і золото, і зелень, і блакитність, і сріблястість. На очах дає складні переливи та ефект трохи “вологої повіки”. Обожнюю в денний макіяж додавати на рухоме повіко. Така неймовірна краса.

Всі шиммери гарні, цікаві та безпроблемні в нанесенні. Єдиний слабкий учасник, це Amethyst. Я не можу з ним подружитись ніяк. Ще й стейнить мені повіку. В нас з ним взаємна ненависть.

Haze - досить насичений середньотоновий беж. Він нейтральний трохи з сіринкою. Ідеально підходить в складку повіки та на затемнення, адже відтінок нашаровується і можливо зробити всю матову форму одним кольором. За таке великий лайк.

Rosewood - назва відтінку 100% резонує з кольором. Це темний насичений бордовий з рожевою нотою. Для цікавості, зробила ним всю форму. Наноситься як легенько, так і досить насичено. Такий же універсальний друг як і Haze.

Filigree - темно-оливковий колір. Цікавий, не нудний зелений. з жовтим Admire грає неймовірно.

Sweet Pea - холодний рожевий у певній ступені пастельності. Нормальний колір, але зовнішність мою не прикрашає.

Nouveau - середньотоновий колір зеленки. Окремо не використовую. До інших зелених він не дуже пасує, бо не сильно світлий для складки та не надто темний для затемнення. Іноді користуюсь ним з рожевою гамою.

Admire - колір гірчиці з супермаркету. Таких відтінків маю небагато, а іноді хочеться зробити макіяж в стилі “глазуньї”. Тому відтінок часто використовується. В палетці підходить і до зеленої і до рожево-нейтральної гамми.

Softly - мій аутсайдер, це розбілений світло-холодний відтінок. Описати колір складно, на свотчах він передається коректно. Через свою незрозумілість в тушуванні виглядає брудно. Користуюсь тільки як підложкою під топери, але це буває рідко.

Pine - темний колір зеленки, хоча має в собі більше зеленої бази ніж синьої. Часто користуюсь для затемнення в кольорових макіяжах. Сірості в ньому не бачила.

Fig - темно-коричневий. Якщо розтерти відтінок можна побачити трохи фіолетового. Насичений, тому потрібно працювати обережно. Завжди доречний для затемнення нюдових образів. Під кольорові варіанти надто темний.

Willow - темно-оливковий з певною брудниною, нагадує камуфляж. Не часто користуюсь, бо іноді додає сірості та не зовсім мені пасує.

Water Lily - мій улюблений матовий з палетки. Не знаю чому він мені так запав в душу, але я постійно хочу ним фарбуватись. Він є світло-оливковим з додаванням жовтого. Так класно стушовується зі шкірою. Люблю.

Petal - світлий рожево-бежевий. Прекрасний для щоденного макіяжу.

Це пігменти, але дуже лояльні до користування. Класно тушуються, нашаровуються і відтягуються. Зазвичай макіяжі з матовими виходили вдалими. Але іноді не влаштовувала кольорова гамма. Виглядало трохи блідувато чи сірувато на мені.

Додаю макіяжі з використанням палетки Muse. Шимери на рухомій повіці з різних палеток.

Наразі я вважаю що за свою ціну це чудова палетка. Не треба від неї очікувати якоїсь геніальності. Це добра базова палітра, коли вам хочеться чогось незвичайного, але до пігментованих матових і інді-мультихромів ви ще не готові.

Особисто я довго не могла зрозуміти чи подобається мені палетка. Тобто за якістю матових вона класна, шимери непогані, але я себе змушувала нею користуватись. Треба ж на огляд все потестити. Чомусь в серце Muse мені не потрапила. Думаю дана палетка підходить більш світлим дівчатам ніж я влітку. Сподіваюсь прийде весна і я в неї закохаюсь. А поки вона стоїть на поличці та чекає гарного часу.