ksnklb

Засіб для очищення шкіри голови від About 💆🏻‍♀️

Засіб для очищення шкіри голови від About 💆🏻‍♀️

Побачила цю мініатюрку і вирішила, що потрібно спробувати😅 Тим більша вона залишилась одна самотньо стояти)
Від About у мене загалом поки гарні враження, бренд виготовляє засоби і для волосся, і для обличчя, і косметику і продає за низькими цінами. Так, відповідно і якість не завжди хороша, не всі засоби такі дієві, але є дійсно знахідки.

Хоча виробник і не називає це пілінгом, а на сайті цей засіб стоїть у категорії "Шампуні About", я так розумію це пілінг для шкіри голови, тому в подальшому буду вживати і цей термін.

Пілінг йде у тубі 20 мл, по ідеї має вистачити на 2-3 рази (мені вийшло розтягнути на 3). Сріблясте покриття, чорна кришечка, всередині запаяно фольгою, щоб бути певним, що перед нами ніхто у магазині не пробував засобі. Оскільки туба дуже маленька, шрифт надписів також дрібний, він блакитного кольору. Ззаді маємо інструкцію по застосуванню, тут нічого нового: наносимо засіб на вологу шкіру голови, у прикореневій зоні, робимо легкий масаж, ретельно змиваємо і вже потім наносимо шампунь.

Засіб для очищення шкіри голови від About 💆🏻‍♀️
Засіб для очищення шкіри голови від About 💆🏻‍♀️

Сам пілінг дуже густий, нагадує желе чорного кольору. Має дуже приємний ягідний запах, він нагадав мені дитячі зубні пасти, які хочеться з'їсти😅.

По застосуванню на моєму досвіді:
Коли я почала наносити засіб та масажувати, він почав легко пінитись, по відчуттях можу сказати, що піна утворювалась не сильна. Перший раз я наносила пальцями, тому розхід засобу був не великий, а наступні рази наносила вже з туби, і відповідно засобу потрапляло багато. Після нанесення пілінгу по різних областях голови, зробила ще легкий масаж голови масажною щіткою, а вже потім змивала. Змився засіб досить швидко, адже у ньому немає часточок, які залишаються у волоссі, та він не стягнується у "слайми". Після цього волосся у прикориневій зоні стало більш жорстким.

Зауважу за проділ, що це у нього відбувається після кожного миття.

По ефекту:
Особисто на моїй голові цей засіб подіяв як звичайний пілінг без скрабуючих часточок. Тобто трішки краще очистив шкіру голови, ніж це могло бути з шампунем. Об'єм, випадіння волосся, швидкість забруднення такі ж, як і завжди. Засіб не викликав алергічних реакцій, подразнень чи свербіжу.
Хочу зауважити, що у мене нормальний тип шкіри голови, тому можливо володарки сухого чи жирного волосся будуть мати інші спецефекти від цього засобу.
А загалом для мене це нормальний засіб для додаткового очищення шкіри голови за доволі низьку ціну.

Це дуже великий склад, який я взяла з туби. Вприцнипі чого тут нема, склад цікавий, там десь і силікон, і очищаючі компоненти є, у консерванти в кінці, і різні вітаміни. В один момент здавалось, що десь виробник у складі прибрехав, але це вже на його совісті. Що на це вказує вже більш явно? На тубі спереду написано "З активованим вугіллям", а по факту маємо лише барвник. Що мені ще не сподобалось у складі? Орфографічні помилки, склад я виписала так само, як і зазначено виробником, але написання деяких складників ніби пройшли через гугл транслейт.

Вода підготовлена.
Кокамідопропил бетаїн – м'який ПАР, що очищає, миючий компонент, антистатик, стабілізатор піни.
Лаурил глюкозид – натуральний неіонний піноутворювач, який одержують з кокосової або пальмоядрової олії та глюкози кукурудзи.
Гліцерин – зволожувач, пом'якшувач.
Коко глюкозид – рослинна неіогенна поверхнево-активна речовина (ПАР), яка може виступати в якості основного ПАР або спів-ПАР в миючих та засобах для чищення, піноутворювач, кондиціонер, емульгатор.
Кокоамфодіацетат динатрію – є м'якою амфотерною поверхнево-активною речовиною, ПАР.
Акрилати/ С 10-30 алкил акрилат Кросполімер – водорозчинний полімер, плівкоутворююча речовина, гелеутворювач, стабілізатор, загусник, суспендуючий агент, що часто використовується в продуктах по догляду за волоссям.
Екстракт березового листя – ефективний засіб для очищення організму від паразитів і вірусів, щодо волосся може допомогти від лупи.
Олія аргани гідрогенізована – арганова олія багата ненасиченими жирними кислотами, які омолоджують шкіру, антиоксидантами та вітамінами A, E, F, фунгіцидами. Саме такий вид олії застосовують у засоби догляду за волоссям з метою його зміцнення, надання блиску та здорового вигляду.
Парфум – ароматизатор.
Цетримониум хлорид – сіль четверткового амонію. Використовується під час розроблення кондиціонерів для волосся, фарб, інших продуктів з догляду за волоссям, консервант.
Силікон кватерніум 18 – виступає як антистатик кондиціонер.
Тридецет-6 – поліетиленгліколевий ефір тридецилового спирту. Емульгатор, регулятор в'язкості, ПАР.
Тридецет-12 – силікон, але змивається водою та не накопичується.
Кофеїн – ксантиновий алкалоїд, міститься в бобах кавового дерева, у листі чаю, мате, ягодах гуарани, а також у невеликих кількостях у какао та горіхах кола. Відновлює еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння, має протизапальні і фотозахисні властивості, підвищує пружність шкіри, зміцнює волосся.
Пантенол – розгладжує лусочки на поверхні волосків, допомагаючи утримати вологу й роблячи волосся більш гладеньким і слухняним, завдяки загоювальним та заспокійливим властивостям пантенолу він допомагає запобігти сухості та подразненню шкіри голови.
Пропиленгліколь – органічна сполука з формулою C₃H₈O₂ або С₃Н₆₂, використовують для зволоження і розчинення діючих речовин.
Ретініл ацетат – є природною формою вітаміну А, який є ацетатним ефіром ретинолу.
Токоферил ацетат – це форма вітаміну Е, використовується як антиоксидант, розгладжувач, для кондиціонування.
Діазолідинил сечовина – консервант.
Йодопропінілбутилкарбамат – консервант, може спричинити подразнення.
Тіамін – водорозчинний вітамін
Нікотинамід – є водорозчинним амідним ізотипом вітаміну В3, а ніацин— відповідним ізотипом кислоти. На волосся має різнобічний позитивний вплив.
Біотин – водорозчинний вітамін групи В. 
Гідролат гамамелісу – це гіпоалергенний продукт, що складається з дубильних речовин, глюкози, галлонової кислоти, флавонідів, проантоцианідів, танінів і вітамінів різних груп.
Гидролат арники – загалом має багато позитивних властивостей, зокрема можна виділити те, що допомагає позбутись від лупи.
ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія –
неіоногенний ПАР рослинного походження, стабілізатор, емульгатор.
Гліколева кислота –  це органічна сполука з хімічною формулою C₂H₄O₃, найменша α-гідроксикислота →, що схожа на безколірні кристали. Чудово зволожує волосяний покрив і шкіру голови, надаючи волоссю здоровішого вигляду, зменшує лущення шкіри голови і допомагає запобігти ламкості, вона активно живить волосяні цибулини, забезпечуючи прискорення росту та оновлення волосся.
Натрію лактат – натрієва сіль молочної кислоти. Лактат натрію застосовується для виготовлення тоніків і м'яких пілінгів з АНА-кислотами з метою їх часткової нейтралізації, де молочна кислота виступає одним з головних активів, поряд з гліколевою.
Яблучна кислота – двоосновна органічна оксикарбонова кислота, ущільнює підняту кутикулу пошкодженого волосся, роблячи його більш гладеньким та блискучим, зміцнює здоров'я шкіри голови. 
Цитрат натрію – натрієва сіль лимонної кислоти, пом'якшує вплив на волосся лужного середовища (а будь- яке натуральне мило ним володіє) та надає кондиціонуючий ефект, сприяє піноутворенню і є природнім консервантом.
Винна кислота – поширена природна сполука, є найсильнішим антиоксидантом та біостимулятором.
Діметіламіноетенол – це натуральний аміноспирт - ноотропна речовина органічної природи з групи холінів, яка у незначних кількостях міститься у головному мозку. У засобах для догляду покращує стан клітинних мембран.
Триетаноламін – сильна лужна речовина, використовується як поверхнево-активна речовина (ПАР) та регулятор хімічних рН. 
Метилхлороізотіазолінон – консервант, може викликати алергічні реакції.
Метилізотіазолінон – консервант, може викликати алергічні реакції, дозволений в обмежених кількостях.
Лімонен – циклічний монотерпен, є основним компонентом олії шкірки цитрусових звідки вперше був отриманий, ароматизатор.
Тетранатрій ЕДТА – хелатуючий агент.
Барвник: СІ 77266 (активоване вугілля).