Організація та зберігання косметики
Можливо для когось це буде шоком але перед вами вся моя декоративна косметика🤗
Хочу поділитись системою зберігання моєї декоративки. Не знаю чи буде вам цікаво та я розкажу😁
Я не маю будуару, макіяжного столику чи свого косметичного куточка, а фарбуюсь перед дзеркалом в ванній. Тому моя косметичка має бути мобільною.
Ще один факт про мене: люблю щоб кожна баночка і коробочка мали своє місце. Оці м’які великі косметички не для мене, там все вперемішку. А мене дратує ритися і шукати серед десятків олівців саме той (особливо зранку)😅
Останнім часом я обрала формат огранайзера. В бокові карманчики клала дрібнички і помади, всередині поставила стаканчики і все інше просто розклала.
Коли я була в маніакальній фазі активного шопінгу - сталось так, що нова косметика просто вже не влазила в цей органайзер. А нові пензлики не вміщались в стаканчик. Ось такий вигляд вона мала, коробочка на коробці, дістатись до того, що на дні було не зручно.
Вперше в магазині А
Так, я дійшла нарешті в той самий магазин А, куди заходиш без потреби але з пустими руками вийти нереально😂 Ось там я купила органайзер, який планувала поставити в ванній для баночок, і єстєствєнно він туди не вліз по габаритам. Але я помітила, що він майже ідентичний за розміром до мого коричневого косметичного органайзера.
Геніальна ідея💡
В коричневу косметичку я з трудом але впихнула цей пластиковий органайзер😂 і отримала зручний організований поділ.
Ідеальний порядок😇
Перебрала всю косметику. Якою не користуюсь прибрала, зіпсовану - викинула. І в нішах ідеально розмістилась вся моя косметика. Тепер кайфую від того, що все на місці і користуватись зручно.
- окремо стоять пензлики
- є відділ для олівців для очей/брів
- відділ для олівців/блисків для губ
- свої місця знайшли тональний, консиле р, туш та інша косметика
в бокових карманчиках маленькі але улюблені засоби, які тепер не потрібно шукати десь на дні
Коментарі (0)