Ксенія 💫

Що не так для мене в Satin Matt Mattifying Foundation.

Що не так для мене в Satin Matt Mattifying Foundation.

Вітаю усіх 💐!

Хочу поділитися своїм досвідом у використанні досить бюджетного тонального засобу від Eveline Cosmetic. Купувала спеціально на літній період аби трошки перекрити "блиск " від себорегуляції шкірі. Що з цього вийшло - розповім далі.

Отже, мова про тональний крем з матовим ефектом Satin Matt Mattifying Foundation у відтінку 100 Light beige.

Відтінок найсвітліший серед усіх заявлених, але... про це далі.

Об'єм стандартний 30 мл. Хоча туба на перший погляд здається досить великою і враження, що тонального більше.

На що спрямований цей тональний :

■матування,

■щільне перекриття,

■стійкість;

■мінімізація видимості розширених пор

■оксамитовий фініш

На перший погляд, коли я тільки відкрила його, мені він здався дуже темним відносно опису. На перший погляд, коли я тільки відкрила його, мені він здався дуже темним відносно опису.

І не дивлячись на те, що відтінок найсвітліший, він абсолютно не підійде ні біляночкам, ні дівчатам зі світлою шкірою. Бо не є таким. Це більше той відтінок, який підлаштується під тон шкіри до багатьох інших, у кого теплий підтон. Такий собі натуральний ефект.

Аромат також досить виражений і яскравий. Деякий час тримається на шкірі після нанесення.

Текстура у тонального спочатку середня, далі при розподілі стає більш сухою і з'являється ефект пудри, що зазвичай і притаманне подібним тональним засобам. Тому краще наносити його ділянками і відразу тушувати, бо є вірогідність наробити плям. Нашаровувати я б не радила, принаймні результат на собі не сподобався.

Моя шкіра влітку більше комбінована, з'являється блиск в т-зоні, тому задача цього засобу була перекрити його трошки. Не було задачі створити total matt на обличчі. Я наношу на цю ділянку, а далі до периферії вже розтушовую, тим самим роблячі зовсім легке тонування. Наносила доречі різними способами : і пальчиками, і спонжем, і пензликами. Більш за все перевагу надала знову для себе нанесення спонжем, потім руками, пензлик якось негарно його наніс.

Не дивлячись, що і літо на дворі, я завжди гарно зволожую шкіру. Але цього було не достатньо і ось чому.

Спочатку він ліг досить гармонічно на шкіру, адаптувався під мій колір, але згодом тональний засіб в зоні носогубки досить сильно підкреслив пори, прям помітно навіть на відстані.

Хоча цим грішать, напевно, усі тональні з матовим ефектом, тому гарне зволоження завжди має бути попередньо.

Але хочу і відмітити те, що у тона відмінна здатність щодо перекриття, якщо чесно, я навіть не очікувала. Він добре справляється з почервонінням шкіри, пігментні плями стають менш помітними, скорегував і жирний блиск.

Що можу сказати у висновку - ця тональна основа підійде краще за все жирній шкірі та комбінованій, але не проблемній. Якщо на вашій шкірі є шелушіння або схильність до цього, краще не використовувати її, бо усе підкреслить.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨