MAXIMOVA🌷

Нові пензлики (частина перша)

Завдяки клубу я значно розширила асортимент своєї косметики, і через це виявилось, що мені катастрофічно не вистачає пензликів.

Тепер вгадайте на який китайський сайт я пішла в пошуках нових пухнастиків😜 не скажу, що дуже жалкую про вибір але думаю, якби це було не вночі, я б краще роздивилась асортимент і вибрала щось інше (а можливо і ні😅).

Отже, першим я купила набор. Ворс синтетичний, ручки пластикові. Візуально видно, що дешевенький. Хоча на сайті фото були вау.

Більші пензлики набиті не дуже плотно. Деякі ворсинки задовгі і торчать. По розміру не крупні. В користуванні виявились непоганими. Я ще не всима користувалась але одним з них зручно наносити пудру, іншим - рум’яна. Завдяки тому що вони не величезні, виходить більш точно маніпулювати і припудрювати потрібні зони.

З цього комплекту вирізняється один найпухнастіший пензлик - він мені сподобався, гарно розтушовує рідкі тіні. А от всі інші пензлики, як бачите, з товстішого дуже гладенького ворсу і наносити тіні ними виявилось не дуже зручно. Користуватись ними звичайно можна, але є варіанти і краще.

Згодом, мене знову потягнуло в цей додаток і я зробила наступне замовлення пухнастиків…😁