Ta_nyaaaaaaa

Відновлюю та відрощую війки разом з Wibo ♥

Відновлюю та відрощую війки разом з Wibo ♥

Привіт :)

Сьогодні коротко, "по простяцьки" розповім про малютку, яка допомагає мені відновлювати вії, РЕЗУЛЬТАТ від якої я помітила на третьому тижні використання.

Мова йтиме про сироватку для вій Wibo Lash Maker Eyelash Conditioner.

Дану сироватку я придбала за рекомендаціями блогера. Ну дуже мені подобались її лялькові довгі війки. Крім того, мої вії після останнього нарощення (а це ще геть березень 2023 року) дуже постраждали, були невеликі прогалини, де війки взагалі не росли. Виглядали досить тонкими і слабкими.

Завітавши до магазину, я зіткнулась з проблемою. Виявляється ця сироватка - дефіцит і в наявності буває рідко. Однак мені пощастило і я знайшла її біля каси на стенді зі знижками. Ухватила цього малюка і побігла додому, чекаючи вечора, щоб нарешті затестити :)

Склад. Aqua, Propanediol, Punica Granatum Fruit Extract, Bimatoprost, Glycerin, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Упакування мінімалістичне, дуже подобається. Коробочка ніжно рожевого кольору, така дівчача-дівчача. Сам флакончик срібного кольору, так цікаво блищить і переливається. Напис чіткий, чорного кольору, виразний на блискучому фоні.

Об'єм 3 мл. Зовсім малютка, додала фото як виглядає порівняно з рукою.

Продукт використовую без двох днів місяць, думаю вистачить ще на стільки ж точно.

Аплікатор. Дуже зручна, тоненька кісточка, яка утримує достатню кількість продукту.

Текстура також виявилася для мене дуже зручною. Сироватка не густа, більш як водичка, проте з аплікатора не стікає і не капає.

Аромат такий приємний фруктовий, ненасичений.

Ціна. Як я розповідала вище, даний засіб знайшла на стенді зі знижками, тому урвала його всього за 146 грн замість 343 грн!!!!

Скажу чесно, що через низьку вартість товару, великої надії на хороший результат у мене не було. І ДАРМА :)

Застосування. Так як інструкції на упакуванні не знайшла, я вирішила наносити цю сироватку, як і інші схожі продукти - 1 раз на день, на ніч.

Засіб наношу аплікатором по лінії росту вій. Останній тиждень використовую як на верхні війки, так і на нижні.

Відчуття приємні, жодного дискомфорту. Хвилинка після нанесення відчуваю легке пощипування. Саме через це у мене з'явилася надія, що засіб буде дієвим, так як за рахунок цього пощипування відбувається покращення притоку крові, що сприятиме росту вій.

Виробник заявляє наступніособливості Wibo Lash Maker Eyelash Conditioner:
- формула на основі екстракту граната для живлення і зволоження вій;
- біматопрост у складі піклується про здоров'я очей і прискорює ріст вій;
- кондиціонування;
- підвищує еластичність волосків;
- робить вії щільними і блискучими;
- дає позитивний результат вже після першого застосування;
- дарує віям яскравість і силу.

Отже, сироватка діє передусім за рахунок такої діючої речовини як біматопрост.

Уже через 1,5 тижні з першого дня використання я помітила, що мої вії змінили колір, вони значно потемніли. Я сама від природи маю світле волосся і світлі, майже непомітні вії, які ростуть прямо або ж навіть трохи донизу.

Цікаві деталі... перший час я думала, що погано змиваю туш і так терла ті нещасні очі та вії, ахаха)

Ще через кілька днів я побачила, що мої вії почали дивитися трохи вище, ніби з'явився невеликий завиток. Правда він помітний більше на середині ока. Мене це, беззаперечно порадувало.

  • Змін у довжині вій я не помітила! Проте помітила збільшення густини, появу завитка і зміни кольору вій на колір, наближений до чорного.

Також зараз я розпочала новий курс прийому комплексу вітамінів для жінок, тому сподіваюсь на ще кращий результат, але перші зміни я побачила так швидко саме від сироватки за 146 грн!!!

Як висновок, я залишилася дуже задоволена цим косметичним продуктом. Планую використовувати близько 3х місяців, адже на відновлення і ріст вій потрібно 1,5-2 місяці. Таким чином, по закінченню курсу в 3 місяці, повинен проявитися максимальний результат.

А ще задивляюся на сироватку від Minox, ну дуже рекомендують знайомі, ще й начиталася відгуків. Давно маю мульку по відрощенню як не волосся, то вій: від рицинової олійки до сироватки і витамінів)) Чи є тут ще красуні, які також люблять таким займатись?)

Дякую за увагу до допису ♥

А як ви відрощуєте війки, які засоби використовуєте? Діліться в коментарях :)

Особисто для мене різниця досить помітна. А як вважаєш ти?