Yuriivna 🌸

✨?Магія від Eveline?✨

✨?Магія від Eveline?✨
✨?Магія від Eveline?✨
✨?Магія від Eveline?✨


В своєму арсеналі я маю вже засоби від цього бренду,а ось цей консилер вперше мені потрапив на очі,коли я дивилась влог на ютубі про косметику,там його хвалили.
Коштує консилер бюджетно,дизайн простий,але зі смаком,а сама назва має особливе слово "magical"✨.
Так є чи немає заявленої магії,або це просто маркетинг-хід?
Різні життєві ситуації приносять свої корективи у нашу повсякденність:невисипання і т.д,візуально непривабливі мішки під очима мені гарантовані,часто консилер рятує в таких ситуаціях.
Туба консилеру проста та зручна,засіб гарно видавлюється,особисто мені таке пакування більше подобається,аніж туба з щіточкою.
Я наношу точково під очима та пальцями дуже легенько "похлопуючими" рухами розподіляю консилер,не знаю як,але він ідеально лягає.Засіб гарно тримається впродовж цілого дня і навіть у сонячні теплі дні.Я придбала номер 01,

я маю світлу шкіру,мені підійшло ідеально.
Скажімо так я не думала,що консилер залишить і справді "магічне"гарне враження,коли обираєш такий засіб очі реально розбігаються,а коли все ж таки зупиняєшься на одній фірмі,потім залишається питання який підійде тон,тому тут сміливо можу рекомендувати 01 (light) світлошкірим дівчатам.Додам ще той факт,що перекриття не на 95-100%,це більше середне покриття,так як у мене не надто тяжкий випадок з мішками то мені цілком достатньо цього перекриття.Консилер може "затюнінгувати" не досить виражене почервоніння,якщо воно є.

Загалом співвідношення ціни та якості 10/10,але якщо потрібно більш щільне перекриття синців та мішків то можливо краще пошукати інший варіант.

✨?Магія від Eveline?✨