Fraulein

Поповнення моєї маленької колекції Al Rehab ✨🔥

Поповнення моєї маленької колекції Al Rehab ✨🔥

Я тут вже не раз писала, як люблю ці масляні ролики від Аль рехаб🖤

В мене було декілька ароматів, я їх обожнюю!

Після минулого конкурсу в мене знову прокинулося бажання познайомитися з іншими роликами. Щось обирала за відгуками, а щось наосліп.

Зараз в декількох словах розповім про перші враження від затесту.

Sandra - глибокий, сексуальний. Вечірній квітковий сад, поруч розрізані цитрусові. Її вже вчора "вигулювала". Це легкий, не нав'язливий жіночий, але не східний аромат. Він явно більш європейський.

Dalal - солодкий, дуже приємний. Цитрусові шкірочки у карамельному сиропі. Їх радила Strange Love. Мені він дуже нагадує Escada Collection.

Al hanouf - солодко-свіжий. Мені нагадує Cerruti 1881.

Tooty musk - яскравий, стиглі червоні ягоди у власному соку.

Dehn al Oud - дуже схожий на Al sharquaih, але трохи спокійніше.

Balkis - димний, кальянний, відчувається легка молодість. Він глибокий та насичений.

Arabisque - також кальянний, томний, але вже більш денний аромат. В ньому я чую суміш польових трав та трохи троянди. Спочатку трави трохи "колючі", різкі, чути полин. Потім заспокоюється, стає більш солодким, з'являється навіть пудровість. Спокійно бачу його як аромат на кожен день. Особливо в теплий, осінній з легким вітром.

Al nourus - яскравий фруктовий аромат з кислинкою.

Madani - поки я його не зрозуміла. Більше свіжий, з пряністю та солодкою свіжістю, схоже на м'яту.

Al fares - глибокий, приємний чоловічий аромат.

Dakar - відверто чоловічий аромат. Обрала його саме для чоловіка, але поки робила затест, зрозуміла, що також буду ним мазюкатись) Це яскравий, насичений свіжий запах. Я чую тут цитруси, зелені фрукти з бризкаючим соком, м'ятний лимонад. Перший раз дала чоловіку понюхати з баночки. Він зкривився, сказав "Фу, як освіжувач для туалету". А потім я нанесла трохи на руку аби описати аромат. Через дві хвилини вже питає "А чим так приємно пахне? А, давай сюда, вже подобається"🤣🤣

Deligtful - солодко-пряний, з кислинкою. Відчуваються квіти та гіркуватість мигдалю.

Aseel - майже однаковий з Sondos. Але трохи спокійніше.