історія пошуку найкращого консилеру для сухої шкіри кольору білої стіни

історія пошуку найкращого консилеру для сухої шкіри кольору білої стіни

Народившись зі шкірою кольору як у Едварда Каліна вибір косметики дуже звужується. Зайти в магазин і купити не завжди працює тому що такі світлі відтінки здається відразу розкуповують. А в цей раз я шукала буквально за декілька годин бо навчання на першому курсі не дає багато часу на макіяж. Тому після пар я побігла в перший магазин косметики що трапився мені на путі і взяла консилер від essence camouflage у відтінку light porcelain, зізнаюся, такого рижего і темного консилеру у мене не було ніколи, але якщо у вас шкіра темніша він ідеальний, перекриття 100% і не сушить шкіру, але колір персик і ніяк не світлий

історія пошуку найкращого консилеру для сухої шкіри кольору білої стіни

До цього я мала ідеальний консилер, але його колір добрий на зиму і пізну осінь, це Maybelline fit me 05, самий холодний з консилерів, що я зустрічала, нуль теплинки, але великий мінус того що дуже сушить, бо фіксується дуже класно, вода його не змиває взагалі.

і тепер коли я зрозуміла що той що я люблю в період активізації мого дерматиту погіршить ситуацію остаточно, а експеримент не вдався я вирішила повернутися до своєї улюбленої фірми - Eveline. і це було вдалим рішенням вийшло знайти ідеальний консилер на кожен день з розвинутою що гарно перекриває синці і за рахунок зволожуючої текстури чудово підсвічує навіть з його середньою щільністю. Відтінок 05.

ось свотчі по порядку Essence, Maybelline, Eveline

Рассказова Ксенія
2
Підписники
0