Beautiful land💞

Лосьон-спрей для тіла "Малинове задоволення"

Лосьон-спрей для тіла "Малинове задоволення"

"Малинове задоволення" від Avon Senses Raspberry Delight Body - це спрей для тіла, який мене дуже надихає своїм ароматом. Я завжди любила солодкі і насичені запахи, і цей спрей точно відповідає моїм уподобанням.

Аромат "Малинового задоволення" неймовірно приємний і насичений. Він має виразний запах малини, який відчувається зразу ж після нанесення. Малина в ньому дуже сладка і смачна, і це робить аромат неймовірно привабливим. Проте, я розумію, що не всім подобаються такі солодкі і приторні аромати, тут справа смаку кожного. Але я особисто в захваті від цього аромату.

Я наношу спрей прямо на шкіру, зазвичай на зону декольте і інші місця, де хочеться відчути аромат. Цей спрей не викликає жодного дискомфорту для моєї шкіри. Навіть при тенденції до сухості, я не відчуваю стягнутість або сухість після його використання.

Один із великих плюсів - тривалість аромату. Аромат "Малинового задоволення" залишається на шкірі довгий час, і це дозволяє мені насолоджуватися ним протягом багатьох годин. Звісно, якщо ви активно тренуєтеся або перебуваєте в спортзалі, то, можливо, знадобиться додаткове нанесення, але в цьому немає нічого поганого.

Що стосується тривалості використання, то вже чотири з половиною місяців як користуюсь, і ще залишилося близько 1/4 продукту. Спрей виявився дуже економним, і мені здається, що ця пляшечка вистачить мені ще на довгий час. Зазвичай я використовую подібні спреї від Avon, і вони виявились одним з найбільш вигідних для мене. В середньому така пляшечка мені вистачає на півроку, а то і трохи більше.

Загалом, я дуже задоволена спреєм для тіла "Малинове задоволення" від Avon Senses Raspberry Delight Body. Він має чудовий аромат, доглядає за шкірою і дуже економний у використанні. Я б з радістю рекомендувала його іншим любителям солодких ароматів. Тому ставлю йому 10/10, так як поки заміні Avonівським спреям поки не знайшла.

Усіх цілую 💗