Моя ранкова рутина з Zo Skin Health 💙
Те, що підбиралось впродовж років. Чому не можна економити на догляді?
Привіт, дівчат! 🫶
Як в обіцяла пишу пост про ранковий догляд за шкірою.
Раніше я писала пост про консилер, що лікує від ZO Skin https://club.makeup.com.ua/post/19091/.
Ви вже знаєте, що я так сильно я люблю косметику лікаря Зеін Обаджи, що спробувала вже майже все, що в нього є для проблемної шкіри.
Цей догляд мій дерматолог/косметолог підбирала мені впродовж кількох років, відразу скажу, що всю косметику разом я б і не змогла придбати через її вартість, усі складові в догляд я вводила поступово.
Отож розпочнемо:
1. Для ВМИВАННЯ використувую очищуючий гель з відлущуючою дією (ним користуюсь вже 4 роки, знаю, що портібно змінювати, бо шкіра звикає, але його я не проміняю ні на що ❤️). У мене дві версії: основна (200 мл) і тревел (60 мл).
Гель має у своїй структурі мікрогранули (сині і білі, сині - розчиняються, білі - ніжно скрабують), що гарно відлущують відмерлий епідерміс. Він дуже економічний у використанні, оскільки він при контакті з водою гарно піниться і "горошини" вистачає на все лице. ❗️200 мл мені вистачає на 1 рік. Він ніжно очищує і скрабує шкіру, підсушує висипні елементи, дещо освітлює, після використання шкіра гладка і сяюча. Для моєї комбі шкіри це просто знахідка!
2. ТОНІЗАЦІЯ заспокійливим лосьйоном для сухої ослабленої та чутливої шкіри обличчя
Раніше для цього використовувала на щоденній основі серветки для контролю жирності шкіри або серветки для догляду за шкірою обличчя з акне, але вони пересушували мені шкіру і викликали лущення, почервоніння і подразнення. Можливо , якщо використовувати не кожного дня, а по черзі з тоніком для чутливої шкіри, то буде ок.
Отож про лосьйон: він має дещо специфічний травʼяний запах, після застосування залишає ться відчуття прохолоди на шкірі (триває 5 хв). Він гарно заспокє, зволожує і відновлює пружність шкіри. Нажаль, не такий економічний як гель для вмивання, баночки 180 мл вистачає на 5,5 місяців.
3. ЛОСЬЙОН відлущуючий для обличчя
Він особливий тим, що містить у своєму складі кислоти (молочну 10% та гліколеву 10%), вітаміни А та Е. Після того, як шкіра підсохла після заспокійлового лосьйону я наношу 3-4 дози акселератора і рівномірно розподіляю по обличчю (якщо наносити на вологу шкіру може пощіпувати). На рахунок відпущення я не помітила, але дуже гарно профілактує висипання, підсушує існуючі, пришвидшує загоєння шкіри (після висипів) і освітлює її.
4. Обовʼязково СОНЦЕЗАХИСТ на фізичних фільтрах від Jan Marini
Цей сонцезахист з тінтом, тому якщо у вас дуже світла шкіра, може бути надто темним. Спочатку, коли я багато засобу наносила, то було видно "розводи" і різкий перехід голова-шия. Згодом зменшила кількість засобу, що наносила (це не вплинуло на ефективність захисту) і відмітила, що він гарно лягає і адаптується під тон шкіри. Цей засіб дещо матує шкіру, контролює діяльність сальних залоз, чим зменшує жирність шкіри (якщо наносити інший спф то шкіра набагато більше жирніє впродовж дня). ❗️Це єдиний крем, з усіх, що у мене були, який дійсно зменшує жирність шкіри! Ефективність захисту навіть без поновлення впродовж для прекрасна (протестовано на палючому сонці в горах) 😄.
Дякую тим, хто дочитав до кінця 🤗 Сподіваюсь, було цікаво. Вечірню рутину розповідати?
Коментарі (0)