KsuLv

Моя ранкова рутина з Zo Skin Health 💙

Моя ранкова рутина з Zo Skin Health 💙

Привіт, дівчат! 🫶

Як в обіцяла пишу пост про ранковий догляд за шкірою.

Раніше я писала пост про консилер, що лікує від ZO Skin https://club.makeup.com.ua/post/19091/.

Ви вже знаєте, що я так сильно я люблю косметику лікаря Зеін Обаджи, що спробувала вже майже все, що в нього є для проблемної шкіри.

Цей догляд мій дерматолог/косметолог підбирала мені впродовж кількох років, відразу скажу, що всю косметику разом я б і не змогла придбати через її вартість, усі складові в догляд я вводила поступово.

Отож розпочнемо:

1. Для ВМИВАННЯ використувую очищуючий гель з відлущуючою дією (ним користуюсь вже 4 роки, знаю, що портібно змінювати, бо шкіра звикає, але його я не проміняю ні на що ❤️). У мене дві версії: основна (200 мл) і тревел (60 мл).

Гель має у своїй структурі мікрогранули (сині і білі, сині - розчиняються, білі - ніжно скрабують), що гарно відлущують відмерлий епідерміс. Він дуже економічний у використанні, оскільки він при контакті з водою гарно піниться і "горошини" вистачає на все лице. ❗️200 мл мені вистачає на 1 рік. Він ніжно очищує і скрабує шкіру, підсушує висипні елементи, дещо освітлює, після використання шкіра гладка і сяюча. Для моєї комбі шкіри це просто знахідка!

Моя ранкова рутина з Zo Skin Health 💙

Раніше для цього використовувала на щоденній основі серветки для контролю жирності шкіри або серветки для догляду за шкірою обличчя з акне, але вони пересушували мені шкіру і викликали лущення, почервоніння і подразнення. Можливо , якщо використовувати не кожного дня, а по черзі з тоніком для чутливої шкіри, то буде ок.

Отож про лосьйон: він має дещо специфічний травʼяний запах, після застосування залишається відчуття прохолоди на шкірі (триває 5 хв). Він гарно заспокє, зволожує і відновлює пружність шкіри. Нажаль, не такий економічний як гель для вмивання, баночки 180 мл вистачає на 5,5 місяців.

Він особливий тим, що містить у своєму складі кислоти (молочну 10% та гліколеву 10%), вітаміни А та Е. Після того, як шкіра підсохла після заспокійлового лосьйону я наношу 3-4 дози акселератора і рівномірно розподіляю по обличчю (якщо наносити на вологу шкіру може пощіпувати). На рахунок відпущення я не помітила, але дуже гарно профілактує висипання, підсушує існуючі, пришвидшує загоєння шкіри (після висипів) і освітлює її.

Цей сонцезахист з тінтом, тому якщо у вас дуже світла шкіра, може бути надто темним. Спочатку, коли я багато засобу наносила, то було видно "розводи" і різкий перехід голова-шия. Згодом зменшила кількість засобу, що наносила (це не вплинуло на ефективність захисту) і відмітила, що він гарно лягає і адаптується під тон шкіри. Цей засіб дещо матує шкіру, контролює діяльність сальних залоз, чим зменшує жирність шкіри (якщо наносити інший спф то шкіра набагато більше жирніє впродовж дня). ❗️Це єдиний крем, з усіх, що у мене були, який дійсно зменшує жирність шкіри! Ефективність захисту навіть без поновлення впродовж для прекрасна (протестовано на палючому сонці в горах) 😄.

Дякую тим, хто дочитав до кінця 🤗 Сподіваюсь, було цікаво. Вечірню рутину розповідати?