Ta_nyaaaaaaa

Чому цей аромат переносить мене у дитинство?

Чому цей аромат переносить мене у дитинство?

Привіт, дівчатка :)

Хочу розпочати з того, що взагалі покупка парфумів з такої класифікації ароматів для мене - це досить незвично, так як уже декілька років надаю перевагу лише легким, свіжим ароматам, причому у будь-яку пору року. Щось східне, дуже солодке - взагалі не моє, вважала я.

Проте спробувавши у магазині лінійку цих парфумів (у формі парфумованоЇ води), саме цей мені сподобався найбільше. Тим більше, наступають холода і хочеться якогось теплого, в міру солодкого аромату, ніжно огортаючого, такого комфортного-комфортного.

Вибір стояв між у двома версіями: парфумованою водою та масляними парфумами. Я вирішила спробувати щось новеньке і обрала другий варіант. Таким чином, це мої перші масляні парфуми 🥰

Чому цей аромат переносить мене у дитинство?
Чому цей аромат переносить мене у дитинство?

Виробник позиціонує цей аромат як унісекс. Однак я вважаю, що цей аромат краще підійде все-таки жінкам.

Уже після покупки я дізналася, що цей аромат виявляється аналогом/копією чи як правильно назвати досить відомого аромату. Так, так...на назву я особливої уваги не звернула 😅 І оригінальний парфюм не куштувала, тому нічого не зможу сказати про схожість, лише описати враження від цього.

Даний аромат відноситься до групи східних квіткових.

Ціна. Я натрапила на акцію - 249 грн. Без акції вартість 299 грн.

Об'єм складає 10 мл. Розхід у парфумів економічний, тому вистачить надовго. Зручно кинути в сумочку.

Дизайн. Не знаю, як вам, дівчатка, але мені дуууже подобаються такой дизайн. Мінімалістичний, лаконічний, але такий стильний. Упакування картонне, теж дуже приємне на вигляд і дотик, як і сам флакон.

Аплікатор, він де ролер дуже зручний. Не тече, гарно крутиться, дає необхідну кількість продукту: не багато і не мало.

Консистенція. Приємна, масляна, не липка і не дуже жирна, поглинається шкірою.

Наношу парфюм у теплих місцях тіла, тобто там, де відчуваю пульс: зап'ястки, шия, ліктьові згини.

!!! Може залишати сліди на одязі, тому краще наносити парфюм лише на тіло.

Отож, спробувавши цей аромат на собі декілька разів у різні пори доби, розповім наступне. Парфум Fabien Marche Sh540 Saffron - це аромат, який мене вразив своєю глибиною і загадковістю, незважаючи на їх цінову політику, що мене дуже і дуже приємно здивувало.

З самого початку парфюм відкривається для мене гіпнотичним ароматом спаленого цукру (до речі, його в піраміді, здається здається, немає, але особисто я відчуваю, можливо за рахунок інших складових) , тією самою маминою домашньою саморобною цукеркою. Проте це не просто солодкий цукор, а ніби з ноткою солі, схоже на солену карамель. Разом з цим ароматом відчувається шафран, такий насичений, але водночас ніжний. Ця нота надає аромату певної таємничості і пікантності. Відразу приходить асоціація з улюбленим магазином східних солодощів або відділу ринку зі східними спеціями , де у повітрі літають багато ароматів спецій, так магнетично переплітаючись між собою.

Загалом я не дуже люблю спеції через їх насиченість, але нотка шафрану у цих парфбумах досить приємна і ненав'язлива, абсолютно не викликає негативних відчуттів та емоцій.

Поступово відкривається аромат розкривається нотами амбри, а також мені здається навіть дещо ваніль вступає у дует з амброю, надаючи тепла аромату, певної ніжності. Саме те, чого хочеться у холодну погоду. Згодом за цими компонентами відчувається щось смолянисте, а також хвойне. Такі приємні ноти, переплітаючись з солодкими у міру компонентами, ніби певним чином розбавляють їх.

Проте аромат не постійно солодкий. На мені через годину-півтори починає знижуватися солодкавість аромату. Більше відчувається смолянисто-кислуватий відтінок, хвойний присмак. І тільки якщо постаратися можна відчути той самий цукор з чимось трішки солоним.

Не знаю як, але цей аромат підкорив моє серце ❤️ Він такий комфортний, теплий, огортаючий. "Сів на мене" ідеально. А таке буває не часто. Зазвичай від насичених ароматів мене нудить, болить голова, але не у цьому випадку. Тому що він одночасно насичений і ніжний.

А як щодо стійкості? Вперше я спробувала заради експерименту нанести їх після душу на ніч. Деяких парфумів до ранку уже не чути. АЛЕ точно не ці. Після 7 годин сну аромат ще гарно відчувався на зап'ястках. Так, уже не настільки насичено, але відчувався. За таку вартість така стійкість? Я шокована.

Може скажете, що вдома у ліжку не дуже об'єктивно оцінювати стійкість? Наступні два дні я наносила їх перед виходом на вулицю. По приходу додому, аромат все ще відчувався. Таким чином, стійкість була 6-8 годин.

Дівчатка 😂 Це аромат пересувного цирку (але лише у перші декілька годин звучання аромату, потім уже не так). У дитинстві, зайшовши у палатку цику, відчуваєш той самий аромат солодкої вати, солодкого попкорну, мммм... можливо ще тому цей парфюм видався мені таким комфортним і теплим, тобто через спогади? Не знаю, це залишиться загадкою

Сподіваюся вам було цікаво.

Дякую, що були зі мною 🥰❤️