MAXIMOVA🌷

Легендарна туш але не для мене

Легендарна туш але не для мене

Цю туш дуже любить моя подруга, вона має від природи довгі підкручені вії і на її очах ця туш виглядає незрівнянно😍 Я теж вирішила спробувати і купила її.

Я власниця не таких шикарних вій, вони доволі посередні, не дуже довгі і не сильно підкручені. Та я вмію їх вимальовувати до бажаного стану.

Перша проба нафарбуватись після покупки виявилась провальною. Туш була свіжа і волога, я намагалась, як завжди витягнути вії вгору, розкласти віялом, але вони не встигали зафіксуватися через вологу текстуру і опускались.

Залишила її постояти підсохнути і через пару неділь повернулась. Тепер нею стало легше користуватись але вона не давала того колосального ефекту з опису: не подовжувала, не надавала об’єму. Ефект який був - це мої природні нафарбовані вії, без подовження але розділені і темні.

Для себе я зробила висновок, що ця туш підійде власницям таких вій, як у моєї подружки, вона гарно підкреслює їх природу. Або просто мені якось не пощастило😅

Легендарна туш але не для мене
Легендарна туш але не для мене

Симпатичний впізнаваний дизайн Мейбелін у яскраво-жовтому упакуванні. Щіточка з ворсинками (чи як це правильно називається?😁) досить велика. Але в користуванні досить зручна.