Любов чи ненави сть? Сироватка з вітаміном С від Q+A
Особисте враження від використання освітлюючої сироватки з вітаміном С. Як загалом склалося з Q+A?
Привіт, красуне ♥
Хочу коротко поділитися остаточними, проте досить неоднозначними враженянми від користування сироваткою для обличчя.
Отож мова йтиме про:
Освітлювальна сироватка для обличчяQ+A Vitamin C Brightening Serum
Об'єм: 30 мл. Стандартний об'єм для сироватки.
Виробник: Великобританія.
Ціна: 465 грн. Мені дісталася дещо раніше за 385 грн.
З брендом Q+A я знайома давно. У мене були вмивачки, сироватка з азелаїновою кислотою, крем - усі засоби сподобалися.
Взяти сироватку з вітаміном С я наважилася у зв'язку з тим, що мала декілька слідів від прищів, яких ніяк не могла позбутися і прагнула хоча б освітлити їх за допомогою цієї сироватки.
Бренд Q+A визначає таке призначення сироватки з вітміном С:
- від перших ознак старіння,
- живлення,
- зволоження,
- освітлення.
Заявлено, що сироватка підходить всім типам шкіри (саме це вказано на сайті Makeup). Проте я не повністю згідна.
Дана сироватка містить кислу форму вітаміну С, таким чином вона може не підійти чутливій шкірі, а також проблемній шкірі з активними запаленнями (може погіршити стан, використовувати слід на шкіру без висипань, що я і робила).
Дизайн флакончика простий, гармонійний.
Дозатор зручний, кількість видачі продукту можна скорегувати силою натиску.
Консистенція сироватки ближче до рідкої.
Текстура як на мене масляниста, жирнувата. Після нанесення залишає видимий блиск. Якщо нанести забагато - може скочуватися сам продукт, крем, яким закриваємо сироватку або уже декоративна косметика зверху.
Чим сподобалася, а чим ні?
Використовувала я сироватку з вітаміном С один раз на день - зранку, так як вичитала багато інформації, що вітамін С краще використовувати все-таки зранку, обов'язково закриваючи сонцезахисним кремом, так як після вітаміну С шкіра стає більш чутлива до сонячних променів. Тож застосування вітаміну С без сонцезахисного крему може призвести до появи пігментації, передчасного старіння шкіри - словом того, ПРОТИ чого спрямований цей засіб.
Мінуси
1. Відразу скажу, що продукт для мене наааааадто жирний. МОЄЮ шкірою вбирається довго - 15-20 хв, щоб просто не блищати як масляний млинець... Погодьтеся, не завжди є стільки часу чекати після нанесення. Тимпаче, я щодня наношу макіяж. Так, не дочекавшись хоча б часткового поглинання, одного разу я отримала скочування тонального засобу, іншого - скочування зволожувального крему, а згодом і всього макіяжу. Дуже на жаль!
2. У мене були спроби не закривати сироватку кремом. Це у мене викликало неприємні відчуття, та й сироватка від цього швидше не поглиналася. Вона ніби залишає за собою сяяння, яке є надмірним для мене. Наче тонка жирна плівка.
3. НІКОЛИ не використовуйте кислий вітамін С на активні висипання, ситуація лише погіршиться. Так сталось і в мене. Проте, викресливши сироватку з доглядової рутини на невеликий проміжок часу, вдалося врятувати ситуацію.
Тепер плюси.
1. Сироватка прибрала сліди від прищів. Досить повільно, але день за днем я помічала, як вони освітлювались, а місяця за 1,5 пройшли зовсім.
2. Зволоження. Засіб дуже глибоко зволожує і живить шкіру зсередини. Навіть ввечері після демакіяжу шкіра м'якенька і зволожена.
3. Можна використовувати без крему, так як вищезгаданого зволоження більше, ніж достатньо.
Підсумки.
Чи придбаю я цю сироватку знову? - НІ. Незважаючи на те, що я залишилася задоволеною результатом засобу щодо освітлення, мені дуже некомфортна його текстура та відчуття на шкірі - це суттєвий мінус і основна причина, чому я не хочу повторювати покупку. До того ж, у мене часто-густо з'являються поодинокі запалення на шкірі, що є, як уже дослідила вище, протипоказанням до застосування. Отож даний продукт не дуже підійшов для мене, на жаль.
Однак я все одно люблю бренд Q+A та інші засоби від них. Бо станом на сьогоднішній день з усіх косметичних продуктів цього, що я тестувала, лише один не зовсім підійшов моїй шкірі. Всі інші обожнюю, адже вони не раз рятували мою шкіру ♥
Коментарі (0)