Ta_nyaaaaaaa

Фаворит у догляді за шкірою навколо очей ♥

Дівчатка, вітаю ♥

Шкіра навколо очей така ніжка, тонка, тому потребує особливого догляду: гарного зволоження та живлення. Все це може надати всього 1 засіб - AHC Youth Lasting Real Eye Cream For Face.

У мене дуже тонка шкіра навколо очей, на якій помітні капіляри, чітко виражені темні кола від народження. І ні, я нічим не хворію, це просто особливості будови мого обличчя.

Країна-виробник: Корея.

Об'єм: 12 мл і 30 мл.

Дівчатка! Можете спокійно брати 12 мл. Розхід дуже економічний, вистачить надовго. Мої 30 мл ніяк не закінчаться, швидше закінчиться термін придатності.

Ціна була в районі 320-350 грн.

Зручний носик-дозатор, легко регулювати бажану кількість продукту.

Текстура: крем напівпрозорий, дещо гелевий (це, до речі, гарно помітно на фото). Він ніби і легкий, але при цьому не рідкий, консистенція ближче до густої та щільної. Має жовтуватий відтінок. Не маслянистий, але комусь може здатись трохи жирнуватим. Однак після нанесення не залишає жирної плівки, стягнутості чи будь-яких інших неприємних відчуттів.

Крем Youth Lasting Real Eye - це дійсно неймовірний засіб, який не тільки відзначається своєю крутою дією на шкіру, але й має потужний склад, здатний зміцнити та омолодити обличчя. Мій досвід з використанням цього крему оцінюю виключно як позитивний.

Склад крему дійсно вражає. Однією з ключових складових є гіалуронова кислота, яка глибоко зволожує шкіру та зменшує глибокі лінії, перші залами та малесенькі зморшки, так звані гусячі лапки. Крім того, він містить пептиди, які сприяють підвищенню еластичності шкіри та відновленню її природного блиску. Крем також насичений вітамінами (в т.ч. вітамін С), великою кількістю олій та масел, які допомагають зробити тон шкіри більш рівним та освітлити темні плями. Ніацинамід регулює вироблення шкірного сала, а його його антимікробні та протизапальні властивості, знижують активність бактерій, які провокують акне.

Я не великий гуру у цій справі і всі складники, на жаль, розібрати не зможу. Взяла до уваги передусім ті, про які володію інформацією, з якими стикалася раніше та помічала виражену дію. Прикріпляю результати аналізу складу цього чудового крему. Таким чином, крем абсолютно безпечний.

Весь склад можна прочитати і опрацювати на сайті, сюди не прикріпляю, так як він ну дуууууууууже об'ємний.

Використовувала крем виключно навколо очей, ніжними масажними рухами. Відразу помітне зволоження. Шкіра вмить наповнюється вологою, стає більш еластичною, пружною та освіженою. Принаймні, такий ефект я помітила на собі.

Даний крем я б віднесла більш до живильних, ніж просто зволожуючих. Адже саме завдяки своїй структурі, поживним складовим, крем глибоко проникає в шкіру та живить її, наповнюючи вологою та корисними речовинами.

Неочікуваний приємний бонус. Окрім того, що шкіра навколо очей чудово зволожена після цього крему, я помітила цікаву річ. Потримавши крем 5-10 хв у холодильнику та згодом скориставшись ним НА НІЧ, зранку я виявила, що мої все життя темні-темні кола під очима стали менш виражені та світліші. Завдяки цьому кремові я виглядала після 4-5 годинного сну так, ніби провела в ліжку за сном всі 8+ год.

І тут же мінус. Інколи зранку, після нанесення крему у вечірній рутині, я помічала невелику припухлість навколо очей. Так було не завжди, декілька разів. Причини не знаю. Благо завдяки невеликому масажу ці припухлості чи то набряки швидко сходили.

Про антивіковий ефект сказати нічого не можу. Мені 21, глибоких зморшок не маю, потребувала лише потужнішого зволоження для шкіри навколо очей, так як у випадку пересихання шкіри у цій ділянці, із сухістю одночасно з'являлись стягнутість та ніби зморшки.

Чому цей крем виявився дещо особливим для мене?

Його універсальність - те, що він може бути використаний не лише навколо очей, але і на всьому обличчі, надаючи шкірі сяйво і зволоження. Цей крем дійсно приніс мені результати - живлення, зволоження, наповненість, підвищення еластичності. Це те, що я змогла помітити майже відразу.

Незважаючи на описаний мінус я стверджую, що все одно люблю цей крем. Ну сподобався він мені, закрив всі потреби шкіри, не викликав висипань - це уже претендує на звання дуже хорошого крему у моєму арсеналі засобів.

P.S. при купівлі я навіть не звернула особливої уваги, що крем позиціонують як антивіковий, тому на цю дію не було жодних ставок) Побачила пептиди, гіалуронову кислоту, подумала "це те, що треба". Отака я роззява)) Але рада, що не прогадала

Дякую, що були зі мною ♥