MAKEUP Club

Нові аромати-2022 для холодної зими

Нові аромати-2022 для холодної зими

Саме про це ми хочемо поговорити у цьому дописі, та ще раз довести тобі, що ти можеш сама перетворити цю зиму у казку – думками, спогадами, мріями…

2022 рік виявився “врожайним” для парфумерної індустрії. Парадокс, але, очевидно, парфумери, як і письменники, презентують свої найкращі творіння саме у складні часи… Аромат – це наче книга: він має свої експозицію, зав’язку та кульмінацію, лишає післясмак, дає час на роздуми та здатен думками переміщати у інший світ.

Ми обрали аромати, що були презентовані світу у 2022 році. Вони допоможуть “зігрітись” взимку, поринути бодай на мить у казку та повірити у диво… Знайомтесь з цією гарячою десяткою.

Червоногарячі рубін, троянда та вишня… Ну хіба це не про пристрасть та кохання? Розкішний гурманский квітково-фруктовий фланкер легендарного La Nuit Tresor створений навколо дивовижного солодкого звучання турецької троянди, доповненного нотами стиглої вишні та м’яким акордом мигдального молока. Взимку цей теплий аромат здатен огорнути тіло, наче шерстяний шарф, доповнивши аутфіт солодкою вуаллю.

Аромат Mugler Alien Goddess Intense став черговим фланкером Alien, який бренд випускає практично щороку. Ця інтенсивна композиція уособлює розкіш золота, а її неймовірний аромат наповнений домінуючим ванільно-жасминовим серпанком у кокосовій аурі.

Новий аромат J'adore – це не лише про дивовижне звучання білих квітів, а ще й про екологію та безпеку для шкіри. Запатентована формула без спирту – ексклюзив для Дому Dior. Вперше аромат здатен розкритись так, як презентовано у піраміді. Лише чисті акорди неролі, жасмину та магнолії, що миттєво лишають на шкірі ніжний, чуттєвий аромат. Парфумована вода презентована у традиційному флаконі J'adore алебастрового кольору – ідеальний аксесуар для сніжної зими.

Цитруси, білий мускус, неролі та ветивер – ідеальна комбінація для холодного сезону. Аромат від Guerlain став частиною “бджолиної” колекції Aqua Allegoria, але на цей раз бренд віддав перевагу ще більшій екологічності та натуральності. Композиція на 95% складається з компонентів натурального походження, а використаний спирт отриманий з джерел, що використовують технології органічного землеробства. Легендарний флакон випромінює сонячну енергію, якої так не вистачає взимку. Він створений зі скла SEVA3, що містить 15% вторинної сировини, а ще його можна повторно заповнювати. Aqua Allegoria Nerolia Vetiver – ваш вітамін D у незвичному форматі.

Лімітована квіткова колекція ароматів Diptyque створена у колаборації з відомим флористом Морісом Харріс. Його креатив та досвід парфумерів бренду дозволили досягти неабиякого успіху. Ароматична симфонія Eau Rose розкриває всю красу оксамитових пелюстків троянди. Унікальний екстракт Firad rose отриманий шляхом доведення до досконалості вже відомої усім трояндової води. Композиція доповнена відтінками лічі, ромашки та мускусу. Додайте трішки радості у похмурі зимові дні!

Парфуми V Canto B.B. – це поєднання сицилійських цитрусів, бразильського рожевого перцю, квітів з Філіппін та Канарских островів, а також австралійського сандалу та берези з італійського регіону Романья. Ця ольфакторна географія в кінцевому результаті все-одно приводить до теплого будиночку десь у зимових Альпах, з палаючим каміном, м’яким та пухнастим килимом на скрипучій дерев’яній підлозі. Цей чарівний аромат доповнений таким же затишним флаконом з рожевим шорстким оксамитом. Зігрівайтесь!

Парфуми з доволі провокативною назвою були створені особисто засновником бренду ще в 2021-му, але презентовані світу лише цьогоріч. “Ти такий пихатий” звучить у цьому контексті як комплімент, а не осуд. Поєднання деревних та фруктових нот дозволяє почувати себе впевнено та гордовито навіть у трьох светрах та бахматому пуховику. Розкішний унісекс-аромат наповнений зеленим стартом, об’ємним і теплим міксом тютюну та чорної смородини, а також теплою базою на основі дубового моху, мускатного горіха та пачулів.

Цікаве та оригінальне використання парфуму запропонував бренд Bvlgari, створивши серію Allegra Magnifying. Вона поєднує парфумовані води та есенції, котрі рекомендовано змішувати на шкірі для унікального та неповторного звучання. Офіційний сайт навіть пропонує пройти короткий тест, який, грунтуючись на ваших відповідях, підбирає цікавий дует. Якщо ваш вибір “чуттєвість”, будьте готові отримати білосніжну “цукерочку”, всередині якої спокійні ноти мірри та білої амбри. Трішки димний, злегка гіркуватий та бальзамічний – такий парфум дійсно ідеальний для зими.

Idole Nectar – це довгоочікуваний фланкер вже відомого аромату у найтоншому флаконі з переробленого скла. У цьому році він має сяйливий вигляд з інтерференцією світла: така собі своєрідна інтерпретація різдвяного настрою… Всередині флакону – еліксир, створений з гурманських і східних мотивів. Від класичного “ідола” він відрізняється неймовірною солодкістю тягучої карамелі та апетитними нотами попкорну, однак й перейняв найкраще – поєднання троянди та ванілі.

Зухвалий, чуттєвий та виразний – аромат Libre Le Parfum лише зовнішним виглядом нагадує свого попередника. У скляному флаконі, що повністю повторює дизайн класичного Libre, міститься більш гаряча композиція з більш насиченим відтінком. Тут лідирують пряні ноти – імбир, шафран… А ще трішки мандаринків, ванілі та меду… Ну чим вам не зігріваючий коктейль для релаксу?

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0