Food For Soft від Matrix #testmakeupclub
Професійна лінійка для зволоження волосся 💚🩷
Дякую MAKEUP та random ) за можливість протестувати та порадувати своє волосся зволожуючим доглядом від matrix. Я отримала шампунь, кондиціонер, маску та мультифункціональний догляд для волосся . Тепер пройдемося по кожному продукту 😄 .
Шампунь 300 мл - для мого сухого , перефарбованого волосся підійшов. Він чудово піниться , добре очищує. У мене дуже чутлива шкіра голови - цей шампунь не викликав подразнення 😊 .
Кондиціонер 300 мл - свою функцію виконує - волосся після нього розчісується легше і стає ніжним та м'яким . Я дуже задоволена цим засобом .
Маску для волосся я отримала у міні форматі 30 мл - використовувала уже тричі і засіб ще досі не закінчився . Масочк наношу раз на тиждень і з кожним разом ефект від використання стає все помітнішим - моє волосся ніби ожило , стало здоровішим на вигляд .
На основі регулярного використання можу зробити висновки , що ця лінійка food For Soft від matrix реально зволожує та робить м'якшим навіть дуже висушене волосся. Я в захваті і від matrix і від свого волосся 😄🫶.
Ще хочу написати про мультифункціональний спрей 20-в-1 miracle creator - він дуже класний і він вартує своїх грошей. Спрей легко наноситься , не обтяжує волосся , миттєво робить його гладеньким та слухняним ☺️.
Дякую matrix за чудовий догляд для волосся. Makeup просто найкращий 🥰
#testmakeupclub
Коментарі (0)