Ксенія 💫

Так збільшує чи ні? А були там бджоли взагалі?

Так збільшує чи ні? А були там бджоли взагалі?

Вітаю, дівчата💐!

Тема в суспільстві збільшення всього, що можливо, поки не втрачає своєї актуальності... Нажаль. Навіть не знаю, повернемось ми у ті "стандарти", коли натуральність буде знову в тренді. Ну а поки пропоную ознайомитись з тими косметичними засобами, які, як обіцяє виробник, виконують цю функцію.

Про блиск для губ з ефектом збільшення OH! My Lips Lip Maximizer Bee Wenom від Eveline Cosmetics проговорено чимало, я також мала змогу його спробувати.

Об'єм : 4,5 мл. Не мало, повноцінний блиск.

Виробник : Польща.

В чому його особливість - завдяки технології Volume MaximizeTM відразу після нанесення бджолина отрута розширює кровоносні судини і прискорює мікроциркуляцію крові, як результат - пухкі, блискучі і привабливі губи.

Пакування дуже красиве, але, нажаль, не довготривале : в косметичці дуже швидко втратило зовнішній вигляд, верхня частина з золотавим шаром краски облізла; текст також місцями стерся. Притому, що я не так активно і використовувала його.

Сам блищик має ніжно-рожевий відтінок з глянцевим фінішем, якщо ваш власний пігмент рожевий, його не помітно на вустах, в інших випадках - ледь відтіняє. Блискіток не має. Аплікатор зручний, наносити засіб комфортно.

В мене від природи трошки пухкі вуста, хотілося зрозуміти який ефект отримаю я).

Отже, при нанесенні відразу просто як звичайний блищик, досить мило та гарно. Тобто такий собі літній бальзам для губ.

Але секунд через 30 з'являється легке пощипування, яке поступово посилюється. Сказати, що це некомфортно не можу, досить терпимо. Наносила малечі своїй - їм не сподобалось 😁. Сказали обидві, що сильно щіпає.

Через 10 хвилин починається робота "по збільшенню": край губ красніє, активізується #мікроциркуляція крові і таким чином виникає відчуття збільшення; з'являється припухлість. Тобто, ця припухлість лише по краю. Для мене особисто це виглядає як набряк.

Чесно кажучи, візуально мені не сподобалось, якась начебто неохайність на губах. Це якщо просто на чисті не затоновані губи. А от коли є хоча б трошки на вустах тону, ефекту я зовсім не відчула, лише наявність блиску. Тому сумнівні заяви, що можна використовувати поверх помади і також отримати заявлений ефект. Ні, можна. Але просто як блиск.

Цей ефект на мені тримається десь від 30 хвилин до 40. Після вуста повертаються в ті вхідні дані як були.

Але і "плюси" також є у нього, якщо розглядати цей засіб як блиск :

●гарний склад та доглядові властивості ;

●приємний відтінок;

●губи з ним не склеюються, він не тече.

Ось такі візуальні ін'єкції я отримала після використання OH! My Lips Lip Maximizer Bee Wenom від Eveline Cosmetics.

Усім гарного дня!

Дякую, що завітали 🌸 та вашу увагу.

З повагою, Ксенія ✨