Ta_nyaaaaaaa

ТО НЕ ЛЮБЛЮ, ТО ЛЮБЛЮ...однак він подарував моєму волоссю блиск за мегабюджетну вартість♥

ТО НЕ ЛЮБЛЮ, ТО ЛЮБЛЮ...однак він подарував моєму волоссю блиск за мегабюджетну вартість♥

Привіт, красуні!

Настрій уже зовсім осінній-осінній, тому і наступні пару дописів будуть в такому ж стилі)

Цей спрей - ледь не перший, до того був ще у шкільному віці якийсь від Dr.Sante. Не бачила у них сенсу, так як потреби волосся закривали інші доглядові засоби - маски, незмивашки, олійки.

Однак у всіх нас буває, коли "воно мені не треба, але хапну для цікавості, спробую". Так сталось і в мене з цим спреєм.

Знаю, що є такий спрей з фіолетовим дизайном. Взяла голубенький просто тому, що зовні сподобався більше, а у складі різниці не помітила.

Тип волосся: всі типи волосся

Виробник визначає призначання засобу: для блиску, живлення, зволоження
Класифікація: професійна.
Країна-виробник: Україна
Об'єм: 250ml. Достойна кількість продукту за ці кошти. Розхід економий, так що вистачить точно надовго.

Текстура. Даний засіб є двофазним спреєм-кондиціонером. Верхній шар - пінна, кремова консистенція, нижній - ніби водичка, досить рідка. Змішуючись, ці дві рідини дають результат білої текучої суміші. Абсолютно не жирної, приємної на дотик та на волоссі.

Аромат. Приємний, ненав'язливий, дещо квітковий, але ніби відчувається спирт. На волоссі довго не тримається, швидко вивітрюється і від нього не залишається і сліду.

Дозатор у формі кнопкового розпилювача, який не тече та загалом гарно справляється з роботою видачі засобу.

Ціна на акції взяла близько 130 грн, без акції стандартна вартість 200+ грн.

На сайті для перевірки складу косметики я отримала наступний результат. Отож можна зробити висновок, що можна знайти спреї з більш безпечним та корисним складом. Однак чи за таку ж вартість?

Поговоримо детальніше про компоненти?

Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Hydrolyzed Wheat Protein, PEG/PPG-15/15 Acetate Dimethicone (and) PEG/PPG-15/15 Allyl Ether Acetate (and) PEG/PPG-15/15 Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Polyquaternium-10, Parfum, Lactic Acid, Benzophenone-4, Hexyl Cinnamal, Linalool.

  1. Aqua - це вода, яка слугує основною рідинною основою продукту.
  2. Cyclopentasiloxane - силіконова речовина, яка зазвичай використовується для полегшення розподілення і розгладжування інших складових на волоссі, що може поліпшити текстуру волосся.
  3. Dimethiconol - ще один силікон, який слугує засобом для згладжування і додавання блиску волоссю.
  4. Phenyl Trimethicone - також належить до силіконів і допомагає поліпшити текстуру і блиск волосся.
  5. Hydrolyzed Wheat Protein - це гідролізований білок пшениці, який може допомогти зміцнити волосся і забезпечити йому більшу міцність.
  6. PEG/PPG-15/15 Acetate Dimethicone (and) PEG/PPG-15/15 Allyl Ether Acetate (and) PEG/PPG-15/15 Acetate - суміші силіконів і поліетиленгліколів, які, можливо, використовуються як зволожуючі та згладжувальні агенти.
  7. Phenoxyethanol - консервант, який допомагає запобігти розмноженню бактерій та грибків у продукті.
  8. Ethylhexylglycerin - також консервант, який може підвищити тривалість зберігання косметичного продукту.
  9. Cetrimonium Chloride - ця речовина скоріш за виступає тут як антистатичний агент і засіб для полегшення розчісування волосся.
  10. Panthenol - той самий провітамін В5, який може допомогти зволожити та зміцнити волосся.
  11. Polyquaternium-10 - ця речовина може використовуватися як засіб для покращення текстури і структури волосся.
  12. Parfum - ароматизатор або парфум.
  13. Lactic Acid - молочна кислова, у даному випадку може використовуватися для регулювання pH продукту.
  14. Benzophenone-4 - ця речовина може використовуватися як фільтр проти УФ-випромінювання для захисту волосся від пошкодження сонцем та гарячих потоків повітря фену.
  15. Hexyl Cinnamal і Linalool - знову ж такиароматичні компоненти, які додають приємний запах продукту.

Отже, склад не з найкращих. Просто посередній, такий у багатьох бюджетних спреїв. Найбільше розчаровують силікони, так як вони дають лише ефект зовні і після припинення їх використання стан волосся зовні може здаватися гіршим...

*Коротка ремарка: моє волосся ніколи не було супер-сяючим, блискучим. Воно доволі пористе, через що часто може здаватись сухим і тьмяним.

СПРОБА 1. Вперше скориставшись ним, я відразу ж розчарувалась. Не побачила жодного ефекту крім того, що волосся стало легше розчісуватися і з'явився цікавий аромат хвилин на 15.

Певний час я тестувала його як термозахист, як засіб перед укладкою. І НІЧОГО. Нічим не зачепив, не залишив вражень. Стояв декілька місяців на поличці.

СПРОБА 2. Зовсім нещодавно я придбала собі м'які бігуді (до речі, про них є огляд у моєму профілі). Інструкції я не читала, але якось інтуїтивно розуміла, що для кращого ефекту перед накруткою волосся на сам бігудь, його краще зволожити. Не хотілось це робити просто водою.

Так, я доволі рясно наношу даний засіб на волосся, після чого накручую його на бігудь. Спрей дуже приємно відчувається на волоссі, оскільки абсолютно не жирнить його і не обтяжує.

Уже наступного ранку після першого застосування (спроби 2, хехе) я помітила ефект. Волосся виглядало більш живим та цікаво переливалося. Проте я думала, що вся справа у локонах, що саме через завиток волосся стало виглядати по-іншому.

З кожним днем застосування цього засобу я чула все більше і більше компліментів і запитань стосовно волосся: чи фарбую його я, чим користуюся для блиску, від чого волосся таке "живе"?

Декілька разів я застосовувала його і без уже такої комфортної укладки на бігуді - і так, я знову побачила результат.

Тепер питання: може це я тупила і використовувала замало засобу? Але я не уявляю як можна його застосовувати в такій кількості ПОСТІЙНО... Ситуація "Help, поясніть що роблю не так". І смішно, і грішно.

Звісно покажу, з радістю :)

Кожен робить висновки сам, беззаперечно. Що скажу я? Навряд чи повторю цей спрей, передусім через склад, тим паче наступний у планах для покупки - спрей від Gliss Kur. Залишиться лише обрати який з їх доволі обширної лінійки

Дякую, що були зі мною ♥