Як вважаєте, ролик - це гігієнічно? Підсушує висипання чи викликає нові?
Точковий ролик для усунення недоліків Eveline Cosmetics Perfect Skin.acne Face Roll/ А я кажу "ні", я-а-а не знаю я, не знаю...
Вітаю, дівчатка :)
Сьогодні постараюся коротко і по темі.
У мене проблемна шкіра, яка любить видавати "сюрпризи" у вигляді прищів зовсім неочікувано і таааак невчасно. З цих причин я люблю використовувати точковий засіб з метою ефективного усунення висипань у найкоротші строки.
Уже більше року надаю перевагу лише одному точковому засобу, який жодного разу не підводив - Effaclar Duo від La Roche Posay ♥
А сьогодні розповім про локальний засіб від Eveline - точковий ролер Perfect Skin.acne, який у мене опинився після численних рекомендацій у славнозвісній соц.мережі з розважальним відеоконтентом))) Так, я жертва маркетингу, до того ж була акція 😂😂
Хто ти, чудо?
Призначення: проти акне, запалень, чорних цяток.
Тип шкіри: проблемна.
Даний засіб містить такі активні компоненти: екстракт лопуха, екстракт чайного дерева, мигдальна кислота.
Я вважаю, що засоби цієї лінійки підійдуть навіть початківцям у кислотах та інших активів, оскільки мають незначний їх відсоток (порівняно із засобами інших брендів, хоча і там можна підібрати для себе). Тобто, з цих засобів можна спокійно починати вводити активи у свою рутину.
Об'єм. 15 мл - стандартний для такого роду засобів.
Виробник заявляє, що даний гель діє наступним чином:
- Завдяки новій антибактеріальній формулі продукт очищує та підсушує чорні цятки, освіжає і розгладжує шкіру, поліпшує її стан.
- Комплекс шикімової та мигдалевої кислот (5 %), екстракти лопуха і чайного дерева, цинк, мідь, сірка дбайливо знімають запалення.
Аромат: легкий, на шкірі не затримується. Відчуваю аромат екстракту чайного дерева, а також наявний аромат цинку та міді (до речі, думала, що певний специфічний запах може бути через сам металевий ролик).
Консистенція ближче до рідкої, водяниста та прозора.
Аплікатор у формі ролика, працює без нарікань.
Однак саме цей ролик, на мою думку, є найбільш серйозним мінусом продукту. Саме такий аплікатор є дуже негігієнічним, так як саме ролик ніяк не зманюється іншим. Тобто після того, як ви нанесли гель на одну запалену ділянку, ви можете перенести запалення на наступний прищик.
Вилучити ролик з туби у мене не вийшло, тому я просто перестала ним користуватись. Як на мене, набагато краще було б, якби у засобу був аплікатор у формі тоненького носика-трубочки.
Склад: Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Propanediol, Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Shikimic Acid, Zinc PCA, Mandelic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ethylhexygl Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Salix Alba Bark Extract, Gluconolactone, Arctium Lappa Root Extract, Sodium Benzoate, Sulfur, Copper PCA, Calcium Gluconate.
Результати перевірки складу засобу
Для такої вартості склад досить непоганий, я вважаю.
Є і кислоти, які мають допомагати в ексфоліації шкіри і зменшенні вугрів та запалень, а також виконують роль антиоксиданта, і олія чайного дерева, яка має антиспетичні властивості.
Висновки. Враження від використання.
Гель я наносила на очищену шкіру обличчя, зазвичай на ніч, інколи двічі на день.
Відчуття приємні, шкіру не пощипує, не пече, а навпаки - приємно охолоджує та заспокоює. За це однозначно жирний +
Ефект я бачила перші 3-4 дні від використання. Потім його просто не було у кращому випадку, у гіршому - направлялв ситуацію у негативне русло.
У мене підозри, що це могло статися через накопичення бактерій на самому ролику, однак чи це дійсно так? Не знаю...
Чи куплю я ролик знову? Ні, а цей, скоріш за все просто утилізую. Проте якщо у засоба зміниться аплікатор, то думаю, що захочу спробувати його знову, дати другий шанс. Адже відчуття на шкірі і ефект після перших застосувань дуже порадував ♥
Коментарі (0)