Ta_nyaaaaaaa

Приємно вразив 🥰 Знайомство з українським брендом Sane 🌸

Привіт, красуне ♥

Давно я задивлялася на засоби нашого українського бренду Sane. Реклами, рекомендації подруг, бажання спробувати щось нове - все це спонукало до затесту цієї косметики. До того ж, у наших Є тільки почали з'являтися засоби від Sane і я вже не змогла пройти повз.

Моя шкіра: чутлива, комбінована, проблемна, інколи наявні поодинокі висипання.

Два місяці тому я придбала перші туби від Sane - крем для жирної шкіри обличчя з лецитином і морськими водоростями 3% та маску для обличчя з саліциловою кислотою.

Пінку я придбала лише вчора. Перші враження уже склалися, проте остаточну думку викладу пізніше в окремому дописі) Поки скажу лише те, що пінка досить приємна на дотик, з нею ви не отримаєте ефекту очищення до скрипу. Аромат приємний, але для мене занадто інтенсивний. Більше надаю перевагу засобам без віддушок, якщо це стосується догляду за обличчям.

Признаюся, що після косметики La Roche Posay, в основному якою я і користуюся останній рік, було дещо страшно спробувати щось нове, до того ж від українського бренду. Останній мій досвід знайомства з українським брендом косметики Relance був дуже плачевним, лікувала шкіру близько 5 місяців.

Однак я наважилася :)

Обрати крем для обличчя, щоб і не висипало від нього, і було достатньо зволоження - задача майже непосильна для мене.

Вважаю, що цей продукт дійсно заслуговує на увагу, так як загалом підійшов моїй проблемній і чутливій шкірі.

Об'єм 40 мл.

Текстура. Так як цей крем створений для жирної шкіри, його текстура є легкою, напівпрозорою, ніби щільний гель.

Я виділила це як один з головних плюсів цього крему - його легку текстуру, яка добре вбирається і не залишає відчуття липкості на шкірі. Після застосування крему, шкіра стає помітно м'якою та матовою, і ви відчуєте, як вона насправді дихає.

Аромат. Відчувається запах водоростей. Не дуже насичений і зникає разом з поглинанням шкірою.

Склад цього крему налагоджений для того, щоб надавати комплексний догляд за жирною шкірою.

Його основними компонентами є лецитин і морські водорості, які мають низку корисних властивостей для шкіри. Лецитин допомагає зберігати природний баланс ліпідів шкіри, роблячи її менш жирною та блискучою. Він також сприяє збереженню водного балансу, що робить шкіру гладкою та зволоженою.

Морські водорості, в свою чергу, багаті на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, які допомагають зменшити запалення і покращити структуру шкіри. Вони також сприяють зменшенню видимості пор, що особливо важливо для жирної шкіри.

Як власник комбінованої шкіри, я можу сказати, що цей крем допоміг мені позбутися від блиску на Т-зоні та водночас гарно зволожує шкіру. Моя шкіра виглядає більш свіжою після кожного застосування. Також мені здається, що мої пори стали менш помітними.

Висновки про крем. Досить хороший за свою вартість. Не викликає запалень, гарно зволожує, матує - для мене це великий плюс.

"Ну не піду ж я лише з кремом від Sane!" - подумала я, і віришила взяти маску, прочитавши на звороті туби призначення.

З саліциловою кислотою і її дією я знайома давно, тому подумла чому б ні.

Також я шукала продукт, який би допоміг мені боротися з запаленнями, чорними точками і нерівним тоном шкіри, і ця маска від Sane частково допомогла з вирішенням цих проблем.

Об'єм маски, як і у крему - 40 мл.

Продукту більш, ніж достатньо. Мене більше хвилює те, що термін придатності після відкриття всього 3 місяці і скоріше за все я не встигну використати цей засіб, при тому, що він присутній в рутині систематично 1-2 рази на тиждень.

Текстура досить густа, щільна з ледь помітним жовтим відтінком. Маска приємна на дотик та комфортно відчувається на обличчі.

Давайте розглянемо склад цієї маски, а точніше її основні активні компоненти.

Саліцилова кислота, AHA (альфа-гідроксикислоти) і BHA (бета-гідроксикислоти) - це насправді потужна комбінація, яка повинна сприяюти ефективному очищенню шкіри. Саліцилова кислота проникає в пори і допомагає розчинити забруднення, запобігаючи появі запалень і чорних цяток. AHA і BHA допомагають видалити ороговілі клітини шкіри і покращити текстуру обличчя.

Крім того, маска містить каолін, який відомий своїми властивостями відсмоктування надлишкового жиру і очищення пор. Він також робить шкіру більш матовою та зменшує блиск.

При нанесенні перші 2-3 хв я відчуваю легке пощипування. Проте я знайома з кислотами, тому такі відчуття мене не злякали.

Після використання цієї маски відчувається справжня чистота, свіжість. Вона допомагає зменшити. Змивши залишки маски я помітила, що моя шкіра стала більш гладкою і покращився тон після застосування. Також маска підсушила наявні прищики.

Так як у мене шкіра чутлива, то маска викликає невеликі почервоніння, однак після нанесення заспокоючого тоніка та крему, все повертається в норму ♥

Висновки. Маска теж мені сподобалася. Прям вау-вау ефекту не побачила, однак й описаний результат за ці кошти ТОП. Навряд чи повторю саме її, так як хочу спробувати інші маски від Sane.

Єдине, що б порадила - не використовувати маску, якщо не знайомі з кислотами взагалі та якщо не маєте відновлюючого засобу (з пантенолом, керамідами, центелою чи ін.)

Підсумовую загальні враження.

Не приховую, що описані засоби мене дуже здивували та приємно вразили.

Поки задоволена всіма баночками, що маю. Так, щось подобається більше, а щось менше. Але загалом - вони варті уваги. Це хороші засоби за свою вартість з достойним ефектом після використання.

Обов'язково ще хочу спробувати заспокійливий тонік з алое та інші кремчики. З описаних засобів думаю, що повторю крем.

Тепер хочеться спробувати все і обрати свої фаворити ♥

А ти вже тестувала косметику від цього українського бренду? Чекаю ваші відгуки, якщо так :)