Blondie_rs

Maybelline SuperStay: гібридна пудра, яка взірвала інтернет!

Maybelline SuperStay: гібридна пудра, яка взірвала інтернет!

Привіт! Я більше не можу тримати інтригу та спішу з вами поділитись думкою після тестування відносної новинки бренду Maybelline. Знайомтесь - це гібридна пудра-тональний, яка в момент свого виходу на полиці магазинів завірусилась у соцмережах та била рекорди продажу. До речі, хайп нагадав мені аналогічну історію із пудрою L’Oréal Paris Infaillible Fresh Wear 24h. Давайте, розповім більш детально 😊

Maybelline SuperStay: гібридна пудра, яка взірвала інтернет!

Коли я відкрила дану пудру та почала набирати продукт на палець - очікувала зовсім інших відчуттів, які навіювались блогерами. Думалось, що це буде чимось схожим до Max Factor Miracle Touch (матуючий крем-мусс/крем-пудра) та мати хоч якийсь натяк на кремовість. Одразу виникає питання - для чого брехати про кремову формулу? Виробник не заявляв про Сream powder чи щось в цьому плані. Лиш вказав Hybrid Powder-Foundation, оскільки це дійсно пігментована добротна пудра, яка може імітувати тональний крем.

А тепер, давайте по-порядку. Пудра представлена у лаконічному круглому футлярі, який має ще один поверх з дзеркальцем та спонжиком. Пакування виконане з якісного пластику, який ніде не скрипить та не хитається. Закривається плотно та вже навіть витримало одне падіння з рук - нічого не побилось та не розтрощилось. Чудово!

Звісно, для мене, дуже світлошкірої, підходить 03 відтінок. Він має нейтральний підтон, який не рижить та не кидає в холодну гаму.

06 відтінок - більш темний, але також має нейтральний підтон. Підійде не для білосніжок, а отже - більш універсальний колір.

10 відтінок - для смуглявеньких з теплим підтоном.

Я такого ніколи не робила, але заради експерименту - чому б ні? Ось так виглядає пудра просто на зволожуючому кремі в 1-2 шари. Одразу скажу, що мені так робити не подобається, бо це не дуже добре для самої шкіри. Можна засушити та нашкодити їй. У мене нормальна комбінована шкіра, схильна до сухості на щоках. Тож, я можу десь-колись в такий спосіб нанести даний продукт. Та все ж, я буду фіксувати нею тональний та консилер.

Виглядає наче вже не так погано, враховуючи втоптування в шкіру спонжиком. Щоб розглянути, як це виглядає під іншим ракурсом - можете перегорнути наступне фото. Шкіра наче висушена, хоча хто щодня користується пудрою на все обличчя - точно зацінить цей продукт. Адже в порівнянні навіть з декотрими розсипними - вона не виглядає маскою. Та все одно я трішки не розумію, для чого наносити пудру замість тонального 😀

Я бачу в ній дійсно круту пудру з щільним покриттям та легкою текстурою. Вона не обтяжує обличчя (навіть якщо нанести доволі багато), приховує недоліки та наче ретушує зону під очима. Хоч в мене й без цього доволі непоганий тон обличчя, проте, ми всі прагнемо якогось ідеалу 👀 В даному випадку я наносила її пензликом та дозакріпила спонжем, що йде в комплекті з пудрою. Протягом дня пудра не западає в складки та не сушить. Все справді тримається з комфортом!

Дофіксила макіяж тінями, рум'янами та хайлайтером - краса! Мені дуже подобається, як пудра лежить на шкірі. Останнім часом я перейшла на розсипні, але завжди стараюсь мати одну-дві в пресованій формі. Дана пудра не дратує та не сушить зону під очима. Завдяки своїй пігментації та щільному покриттю може маскувати недоліки та вирівнювати тон обличчя. Повторюсь, що пудра не виглядає маскою, навіть якщо нанести її доволі багато. Та все ж, на мою думку, вона не для ролі тонального. Адже це, перш за все - пудра. А завдяки своїй гібридній пігментованій текстурі може імітувати тональний засіб, але не заміняти його повноцінно.

Бажаю всім ідеального тону та гарного дня! ❣️