Ta_nyaaaaaaa

Кажу пухнастому волоссю «БУВАЙ» 👋🏻

Кажу пухнастому волоссю «БУВАЙ» 👋🏻

Вітаю)

Розповім про засіб, який у лютому 2023 року заполонив всі мої рекомендації у будь-якій соц.мережі, тому я не побігла купувати міні-формат відновлювальної, розглажувальноЇ незмивашки - крему для волосся Real Shea від Rated Green.

Кажу пухнастому волоссю «БУВАЙ» 👋🏻
Кажу пухнастому волоссю «БУВАЙ» 👋🏻

Признаюся, що відновлювальний крем для волосся з маслом ши від Rated Green - це продукт, який залишив приємні враження та результат з першого використання.

У мене пористе, дещо сухе волосся, хвилясте і часто неслухняне. Але цей чудо-засіб зміг приборкати мої коси)

Дизайн упакування. Як на мене, туба виглядає дуже стильно та елегантно. Упакування має чистий і мінімалістичний дизайн у нейтральних тонах, а я таке дуууже люблю. Пляшка зручна у використанні та добре дозує продукт.

Аромат заворожує))) Він ніжний і приємний, з нотками масла ши. Особиссто для мене, цей аромат створює певний релакс у доглядовій рутині. Після застосування залишає приємний аромат на волоссі, який тримається протягом кількох годин.

Консистенція крему досить цікава. Він має напівпрозору кремову текстуру, дещо липку та тягучу, однак засіб легко розподіляється на волоссі.

‼️Хочу наголосити на тому, що дуже важливо наносити невелику кількість продукту на волосся. У мене був негативний досвід - я нанесла забагато крему і моє волосся виглядало брудним, липким і засіб не вбирався волосся.

Також я б рекомендувала наносити його на вологе, ледь не мокре волосся, так як більш сухе, знову ж таки, засіб може склеїти і створити неакуратний вигляд. Перед нанесенням гарно розтерти між пальцями.

Ще трохи про дію на волосся. Насправді крем зробив дива з моїми волоссям. Він надає м'якість і блиск, робить його більш слухняними, і найголовніше для мене - ЗГЛАДЖУЄ його. Воно не стирчить в різні сторони. Крім того, цей крем допоміг відновити пошкоджене волосся і захищає його від високих температур.

Використовую перед укладкою як термозахист. Крем розглажує кожну волосину і ніби потовщує, ущільнію її. Волосся на дотик більш гладке, м'яке і дійсно ніби густіше, щільніше.

Розхід дуже мінімальний. Туба 50 мл, яку я придбала у лютому 2023 року, досі не закінчується. Для результату достатньо невеликої горошини.

Додаю фото консистенції у звичайному вигляді і розтертому на пальчиках - перед нанесенням. До речі, після розтирання, маса стає набагато пластичнішою і більше розкривається аромат.

Результат після - без плойок, без будь-яких інших стайлінгових засобів. Лише крем на вологе волосся, згодом висушила феном з насадкою концентратор.

Висновки: Відновлювальний крем для волосся Rated Green Real Shea - це дійсно хороший продукт, який я можу сміливо рекомендувати власницям передусім ПОРИСТОГО волосся, яке треба згладити та усмирити.

+ він не тільки робить волосся красивим, розглаженим, а й створює приємний спа-момент завдяки своєму пудровому, косметичному аромату

+ ущільнює волосину

+ працює як термозахист

+ мінімальний розхід

- легко переборщити, звідси негативний результат

? чи дійсно підійде, наприклад, скловидному чи іншому типу волосся

? можливо для когось ціна виявиться завеликою. Однак для мене - цілком нормальна, так як засіб загалом хорошим і економний у використанні

Дякую, що були зі мною :)