Чи є фен функціональніший за Dyson?
Тривалі дебати, порівняння і непередбачуваний результат.
Привіт, красуні 🌸
Сьогодні розповім вам про пошуки фену, який буде максимально щадним для мого освітленого і доволі пошкодженого волосся.
У моєму вішлісті на День народження давно був Dyson. Чому саме він? Бо то модно і популярно, маркетинг робить своє. В технічних характеристиках на той момент я не розбиралась. Згодом спробувала цей фен у своєї подруги, мої враження:
🟪 цікавий дизайн;
🟪 майже безшумний, що здивувало 😍
🟪 різні насадки, режими швидкості і потужності.
Але чи варта шкурка вичинки?
Розпочався пошук аналогів, адже для мене основним у фені є не дизайн і звук, а саме його вплив на моє волосся.
На просторах інтернету натрапила я на фен Philips з технологією SenseIQ. Ця технологія забезпечує персоналізоване сушіння!!! Звучить дуже сильно, згодні? Як же це відбувається?
Фен оснащений інфрачервоним сенсором , що вимірює температуру волосся під час сушіння (в той час як інші фени вимірюють лише температуру повітряного потоку), а розумний мікропроцесор регулює температуру сушіння понад 12 000 разів за сеанс, щоб запобігти перегріву та пошкодженню волосся. Здається, це те, що потрібно.
Далі почала порівнювати характеристики фену Dyson і Phillips:
Потужність: 1600 Вт (Dyson), 1800 Вт (Phillips);
Іонізація: наявна у обох;
Тип мотору: АС- перемінний ток (Dyson), DC- постійний ток (Phillips). Гугл пише, що перемінний ток краще, тому що він дозволить фену служити довше при частому використанні (мова йде про салона краси, перукарні);
Кількість швидкостей та температур: у обох однакова;
Насадки: Насадка-концентратор, Дифузор, Насадка-гребінь із широкими зубами, Насадка для дбайливого висушування, Насадка для неслухняного волосся (для випрямлення)-Dyson.
Диффузор, Концентратор 7 мм, Насадка-массажер - Phillips.
Вага: 0.68 кг (Dyson), 0.92 кг (Phillips);
Додаткові характеристики:
4 рівні нагріву:
▪️ 100 °C - швидке висушування та укладання волосся
▪️ 80 ° C - стандартне висушування волосся
▪️ 60 °C - дбайливе висушування
▪️ 28 ° C - потік прохолодного повітря - Dyson
▫️ Розумний мікропроцесор регулює температуру
▫️ Цифровий інфрачервоний сенсор визначає температуру волосся
▫️ Технологія SenseIQ
▫️ Зберігає до 95% природної вологи волосся - Phillips.
Вартість: ≈20 000 грн - Dyson, ≈15 000 грн - Phillips.
Отож, я обрала Фен PHILIPS BHD827/00 SenseIQ.
Мої враження після використання:
Коментарі (0)