ДАРÍЯ КÓВАЧ

Порівняємо MATRIX і SCALP?💚🤍

Порівняємо MATRIX і SCALP?💚🤍

Scalp зʼявився в моєму житті давно і був кращим за будь-що для волосся. А потім клуб подарував мені серію Garnier (яку я також використовую,але з ними інша ситуація. Я користуюсь,бо вже є. Не можу сказати,що викликає серія великий захват в порівнянні з Matrix і Scalp. Ананасова серія хороша але без порівнянь. Бананова маска взагалі не моє,а от папая мені подобається)

Останнім часом я користуюсь саме Matrix, але постійно використовую і сироватку від scalp,тож вирішила сьогодні скористатись всією серією,яка у мене є.

Щоб дізнатись, чому ж таки не відпускає мене scalp.

Я вже писала перше враження,тому що для мене все зрозуміло з першого разу завжди. Вау або ні

Матрікс для мене вау. Гарне зволожене волосся,мʼяке,але при цьому важке. Засоби мають хороший аромат, такий як в салонах. Але, на жаль, після шампуню доводиться мити голову раз у 2 дні,а не раз в 4 дні. Трохи полегшує мені життя скраб cp-1.

Перше враження почитати можна тут:https://club.makeup.com.ua/post/18386/

Я почала знайомство з тревел версії,яка мені імпонує,бо можна всюди брати з собою або взяти на затест,як зробила я. Мене вразив аромат дорогого парфуму, але після яскравого гарнієр зараз цей аромат взагалі не відчутний,бо хімозний гарнієр ніхто не переплюне,хоч і приємний

Отже мої відчуття-це максимальна легкість волосся, я ніби маю 3 волосини))) ну не знаю як описати, нема відчуття важкості. Воно розсипчасте і легке.

Я промиваю голову шампунем для глибокого очищення, потім безсульфатним,потім маска і далі сироватка після того як походжу з рушником декілька хв.

Все про цю серію тут: https://club.makeup.com.ua/post/14045/

Вкладаю волосся я однаково-ніяк. Просто висушую на насадку і розчісую гребінцем.

Але хочу зазначити,що сьогодні волосся я висушила вдвічі швидше і я не знаю чи впливають на швидкість висихання засоби..

Отже за моїм субʼєктивним оцінюванням, перемагає scalp. Волосся невагоме,легке,візуально краще.

Але тут уже по бажанням і відчуттям.

Matrix по своєму крутий, scalp по своєму

Ну, а результат на волоссі ви вже оціните самі🥰