Оліч

Що я куплю, якщо виграю лото-забава #wishlistmakeupclub

Що я куплю, якщо виграю лото-забава #wishlistmakeupclub

Дівчата, не встигаю лайкати і дивитись ващі пости, ще і страшно їх відкривати, бо зараз ще щось захочу))

Вирішила зібрати товари, які я дуже хочу, але мене душе жала віддати за них гроші)

1. Не буду сильно оригінальною)) Це звісно королева парфумів Баккара! Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Про неї мабуть і так майже всі знають, я писала відгук тут -https://club.makeup.com.ua/post/10296/ слова зайві, хочу відро. Але ціна ну дуже неприємна, і мені шкода віддати 25 тисяч гривень за парфум. Але! Ми у себе одні, хочеться - значить треба і колись воно буде) Поки що беру відливанти.

2. Скраби для тіла від La Sultane de Saba. Це красивий, якісний догляд за тілом, в розкішних баночках. Тільки мати цю фіругну скляночку на поличці вже задоволення! А відкрити банку і вдихнути аромат це взагаліііііі.... Я на сьомому небі! Але знову, мені шкода 1800 гривень за 300 грам скрабу, якого мені вистачить на 2-3 місяці.

3. Випрямляч для волосся Dyson. У мене є стайлер від Dyson, але він далеко не ідеально вирішує проблему пухнастості волосся. А ще у мене волосся тонке, ламке і палити його ще вирівнювачем не хочеться. Але хочеться красиве рівне волосся і такий модний і якісний девайс. Але не хочеться платити за нього 17-20 тисяч гривень... Ох вже ці муки прийняття рішеннь)))

4. Oribe Gold Lust Transformative Masque - маска для зволоження та відновлення волосся. Тяжолий люкс!!! 5 тисяч гривень за 150 мл. Відгуки що це просто панацея, оце один раз скористаєтесь і не впізнаєте своє волосся, воно відразу буде зволожене, еластичне і тд і тп. Дуже цікаво перевірити, я ведусь на рекламу аж бігом. Але виходячи з мого попереднього досвіду, моє волосся не цінує гарне відношення і дорогий догляд. Ну не хочеш по хорошому, то яка тобі маска за 5 тисяч???

5. Oribe Volumista Mist for Volume - спрей для нереального об'єму волосся. Він же стайлінг, що тримає укладки і залишає волосся еластичним. Обіцяють що навіть дівчата з руками не з того місця зроблять з ним шикарну зачіску, а як раз така)) Локони на дайсон у мене не тримаються як треба, та і об'єм волоссю іноді не завадить. Дуже цхочеться спробувати, але ціна мені не подобається))

Якщо ви маєте щось з цього, розкажіть, чи вартують ці товари своїх коштів))