Lytvynenko

Очищення чутливої шкіри

Очищення чутливої шкіри

Бренд Transparent-Lab з'явився на Мейкапі, це не може не радувати 😍 Хоча даний продукт відсутній, проте сподіваюсь, що з'явиться. Важкувато було знайти цей гель, і я дещо засмутилася, коли не побачила на сайті.

Це іспанський бренд косметики, який спеціалізується на розробці продуктів для догляду за шкірою обличчя. Моє знайомство почалося з цього гелю, але і про інші засоби чула багато позитивних відгуків.

Очищення чутливої шкіри

Підшукувала очищуючий засіб із нейтральним pH і низьким вмістом поверхнево-активних речовин. Він містить воду троянди та центелли, що мене дуже зацікавтло. Від гелю обіцяють заспокійливі властивості та очищення без порушення природного балансу шкіри.

Загорілася я спробувати і почала шукати. Повторюся, на Мейкапі ще немає, хоча одразу полізла шукати тут.

Упаковка гарна - гладенька коробочка та сам тюбік виглядають презентабельно. До речі, ціна дещо вище середнього (≈ 950 ₴) і пакування відповідне.

Аромат специфічний і не схожий на інші продукти, що використовувала. Цікаві складники точно дають про себе знати, бо я так і не змога сформулювати, не що подібний запах. Інколи віддає кислинкою, іноді трояндою, а іноді лікарнею 🤔

Консистенція більш рідка, аніж у звичних гелях.

І що здивувало, гель майже не піниться. Наношу як є, без піни, і розподіляються дуже добре. Без проблем і змивається.

Активні компоненти:

  • Центелла азіатська – покращує мікроциркуляцію та захищає клітини від пошкоджень та стресу, знімає подразнення, запальні реакції, сприяє регенерації тканин.
  • Алантоїн – перешкоджає зневодненню, зменшує чутливість, має протизапальну дію.
  • Алое вера – прискорює регенерацію, має протизапальний потенціал.
  • Трояндова вода – забезпечує тонізацію, повертає здорове сяйво шкіри. Стимулює мікроциркуляцію, зменшує видимі ознаки втоми та старіння.
  • Екстракт зерен вівса – біомодулятор запального процесу. Пом’якшує та заспокоює подразнення та почервоніння. Зміцнює епітеліальні структурні елементи.

Увесь склад "чистий", без агресивних та спірних компонентів. Користуюсь без побоювань. Той випадок, коли немає до чого причепитись, на мою думку.

Після щоденного використання (в ранковій рутині) шкіра поводить себе добре. Відчуття стягнутотої та пересушеної шкіри немає. На обличчі відчуваю м'якість і, при цьому, ретельно очищену шкіру.

Для власниць чутливої шкіри та тих, хто шукає м'яке очищення - щиро раджу, засіб вартує коштів і буде довго у використанні, бо тюбік 150 мл і досить економно використовується.