wowmom

Крута бюджетна знахідка для красивих чорних стрілок

Крута бюджетна знахідка для красивих чорних стрілок

Привіт, красуні!

Я вже давно зрозуміла, що для того, щоб намалювати красиві стрілки, треба обрати "свій" формат підводки. Мені зручніше всього робити це рідким лайнером з тонким ворсовим пензлем, бо саме так в мене виходять ідеальні, за моїм розумінням, лінії.

Але знайти таку підводку гарної якості - це ще та задачка! Бо багато лайнерів, які мені раніше зустрічались, не стійкі, можуть тріскатись, або при нанесенні, викликають печіння на чутлівій тонкій шкірі повік.

До війни, я постійно користувалася підводкою від LuxVisage, потім я спробувала водостійку підводку від Aden, яка дуже класна, але вона має глянцевий фініш.

Та нещодавно, абсолютно випадково, натрапила на підводку Umbrella Eye Liner Waterproof, і судячи з відгуків, вона повинна бути дуже стійкою, насиченою і, головне, матовою. Вона дуже бюджетна, тому було гріх не спробувати.

Крута бюджетна знахідка для красивих чорних стрілок

Підводка має звичайний простий дизайн, написи з часом будуть зтиратися, проте самого продукту в упаковці аж 7 мл, і це, я вважаю, дуже багато.

Пензлик тоненький, гнучкий, і ним дійсно зручно контролювати товщину лінії. Завдяки цьому, я можу намалювати найтонший і найплавніший кінчик.

Підводка має насичений чорний колір та красивий матовий фініш. Вона легко малює навіть по яскравим шимерним тіням, без прогалин.

Очі, при нанесенні, не пече, що мені також дуже радує.

І, головне, вона дуже добре тримається на повіках. Не тріскається, не осипається, і не зтирається, якщо випадково потерти око.

Навіть гідрофільна олія не дуже охоче розчиняє підводку! Це мене особливо здивувало, тому що я точно не очікувала такої якості за таку малу вартість.

Umbrella Eye Liner Waterproof відповідає всім моїм вимогам, які я ставлю до будь-якого лайнера.

Стійка насичено чорна підводка, з якою одне задоволення малювати стрілки.

Дякую за увагу 😘