Ta_nyaaaaaaa

Збільшуємо губки БЕЗ ІН‘ЄКЦІЙ 👄🫦 Ультразволожувальний бальзам від Derma E

Збільшуємо губки БЕЗ ІН‘ЄКЦІЙ 👄🫦 Ультразволожувальний бальзам від Derma E

Привіт, красуні)

Вперше на MakeUp Club та загалом вперше мені вдалося щось виграти в Інтернеті. Дякую MakeUp за можливість тестувати нові продукти 🥰

Сьогодні розповім про Ультразволожувальний засіб для збільшення об'єму губ Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment 👄

У мене раніше ніколи не було засобів для збільшення губ: ні пламперів, ні скрабів. Отож, це мій перший продукт такого роду.

Виробник: США.

Бальзам представлений у стильному, мінімалістичному флаконі. Мені подобається його дизайн - він виглядає сучасно та просто.

Призначення: для об'єму, зволоження, очищення, ущільнення.

Об'єм продукту становить 10 мл.

Текстура середньої густини, ближче до рідкої, присутня незначна липкість. Прозора, з легким відтінком жовтого та вкрапленнями кориці.

Аплікатор для нанесення також варто відзначити. Він досить м'який і точний, що робить нанесення продукту легким і безпроблемним. Також мені подобається той факт, що аплікатор допомагає рівномірно розподілити засіб на губах.

*перед використанням аплікатор слід прокрутити і тоді натиснути, продукт без проблем виходить назовні.

Щодо аромату, Derma E Hydrating Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment має виражений запах кориці, трішки відчувається жожоба (порівнюю з ароматом олії жожоба, яку маю). Раніше запах кориці на дух не переносила, однак зараз полюбила, бо як же ранкова кава з корицею у четвер? 😂 Тому аромат приємний.

Перші 2 хв я відчуваю легкі пощипування, проте уже з третьої хвилини дуже пече. От прям дуже. Думаю передусім це за рахунок екстракту перцю та кориці у складі

Признаюся, що на п'ятій хвилині хотіла змити бальзам, але цікавість ефекту після більш тривалоЇ витримки взяла вверх. Остаточний результат на фото після 10 хв. Ближче до кінця, тобто десь від 7 до 10 хв бальзам уже не так пече. Також додаю фото губ після змиття.

Отож якщо говорити про головну функцію - збільшення об'єму губ - то цей продукт досить непогано справляється з нею. Він надає моїм губам природний, соковитий вигляд, не роблячи їх перекрученими або штучними.

Питання у тривалості ефекту. Легкий набряк з губ сходить уже через 20-30 хв, однак залишається приємний рожевий відтінок ще тривалий час, декілька годин.

Нійбільше мені сподобався ефект гарного зволоження, що для мене дуже важливо, особливо в холодний період року. Я відчувала м'якість і зволоженими ще 5 год навіть після зняття залишків засобу з губ.

Зволоження дійсно дуже круте завдяки бальзаму Derma E. То ж не дарма від називається ультразволожувальним))

Додаю багато фото до/після у різних ракурсах.

Плюси:

+ зручний формат бальзаму: від розміру до аплікатору для нанесення

+ прибрав сухість і лущення (незначні)

+ приємний аромат кориці (для когось може бути мінусом)

+ дууууже гарно зволожує і робить губи м'якими за коротку витримку на довгий проміжок часу

+ природнє збільшення об'єму губ

+ збільшує насиченість природнього кольору губ

+ склад продукту, так як він містить натуральні інгредієнти, такі як гіалцронова кислота, вітаміни та антиоксиданти. Не містить парабенів, сульфатів та шкідливих хімічних речовин, не тестуються на тваринах, 100% веганський

Мінуси:

- короткотривалими результату збільшення губ:

- доволі сильно пече, для когось може бути боляче

! Особливо треба бути уважним, якщо на губах є тріщини чи рани, думаю після застосування може бути ну дуже боляче, через корицю і перець.

- вартість для деяких покупців може бути немалою, так як ціна дещо вища, ніж на інші доглядові засобі для губ.

Як вам результат? Чи помітний? Як вважаєте, він того вартує?

Дякую, що були зі мною ❤️