Кісіль Юлія

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask

Привіт, я як раз нещодавно поновила вже свій 3-й великий флакончик цієї маски, так що мая думка що до саме * салонного ефекту * вже давно сформована.

Багато експериментуючи, я для себе зрозуміла що лише вона одні здатна для мого волосся замінити бальзам або кондиціонер. А з шампунем від La'dor вони двоє роблять щось неймовірне з моїм волоссям. Ефект тримається до 5 днів та волосся не виглядає жирним.

Приготування та використання :

1) В маленькій не металевій ємності налити маску, на своє волосся я беру приблизно 5 мл (1 ч.л) та додаю стільки ж холодної води (перевірила з теплою - різниця відчувається, а саме у вигляді готової маски вона більш густа та краще від цього наноситься на волосся)

2) На попередньо вимите та підсушене рушником волосся, наносимо отриману маску від кінців по всій довжині та не доходячи 10-13 см до коренів Для кращого та рівномірного нанесення я допомагаю собі щіткою для волосся.

3) Потім збираю волосся у гульку або затискаю крабиком та чекаю приблизно 10 хвилин

4) Коли час вийшов то змиваю маску з волосся теплою водою, вже зараз волосся виглядає гладким

5) Обертаю волосся у рушник, але не тримаю їх там занадто довго (більше 5-ти хвилин) та потім наношу термозахист і сушу феном

До речі маска приємно пахне малиною, вона єдина з трьох масок яка мені чимось пахне. Проте маска для об'ему має приємний ефект ментолу який відчувається на руках коли її наносиш на волосся

Кісіль Юлія
7
Підписники
0