Ta_nyaaaaaaa

День і ніч, чорне і біле або Versace Bright Crystal і Versace Crystal Noir 🌌

День і ніч, чорне і біле або Versace Bright Crystal і Versace Crystal Noir 🌌

Красуні, вітаю ♥️

Сьогодні вирішила поділитися враженнями після затесту Versace Crystal Noir та відчуттями уже давно знайомого, улюбленого аромату Versace Bright Crystal. Обидва «кристали», але такі різні, навіть протилежні, що легко зрозуміти з назви допису. Раніше я думала, що в ароматів є спільні ноти, та й загалом певні схожості: вважала, що версія Crystal Noir буде просто більш тяжкою на вечір версією Versace Crystal Noir. Звісно, я помилялася)

Відразу хочу наголосити на тому, що я не великий гурман та експерт у парфумах, але максимально старатимусь передати свої відчуття ароматів, враження від їх використання.

День і ніч, чорне і біле або Versace Bright Crystal і Versace Crystal Noir 🌌
День і ніч, чорне і біле або Versace Bright Crystal і Versace Crystal Noir 🌌
День і ніч, чорне і біле або Versace Bright Crystal і Versace Crystal Noir 🌌

У мене опинилися мініатюри ароматів в об’ємі 5 мл. Вони мають певну незручність - важко контролювати кількість нанесеного парфуму, оскільки треба наносити його "намазом". Для мене це значний мінус, так як така техніка нанесення може призвести до перевищення кількості дозування продукту, а я маю високу чутливість, тому від великої кількості парфумів завжди тріщить голова.

Однак на противагу цьому легко віднайти і плюс - ця мініатюра є зручною для подорожей та для того, щоб завжди мати свій улюблений аромат під рукою.

З цим ароматом вперше я познайомилася майже 2 роки тому, отримавши його у подарунок. Немає чого приховувати, я закохалась у нього відразу 😍 З того часу практично цілий рік у будь-яку пору року та доби я любила використовувати лише свіжі парфуми, зокрема неймовірний Bright Crystal.

Це аромат, який дарує відчуття свіжості і жіночності з першого пшика. Він відкривається яскравими нотами граната і лотоса з відтінками цитрусового і прохолодної води (навіть льоду), які в сукупності задають свіжий та легкий початок звучання. Найбільш яскраві ноти аромату - це півонія, магнолія та лотос, завдяки яким я почуваюсь легкою, чуттєвою, максимально жіночною і такою дівчинкою-дівчинкою.

Стійкість аромату, наскільки це можливо для свіжих парфумів доволі непогана, її надають мускус та амбра. Тим самим створюють відчуття завершеності звучання парфуму.

Кристал від Версаче – це, передусім, свіжість, прохолода, яку створює льод та цитрус юдзу, які лежать у верхній ноті. Літом у спеку особливо приємно відчувається ця освіжаюча прохолода. Абсолютно не задушливо, легко, повітряно і квітково – це все про улюблений Bright Crystal ♥️

На шкірі парфум розкривається як ніжний та жіночний букет квітів, що залишається протягом майже усього дня, адже стійкість на шкірі у мене 6-8 год. Цей аромат відчувається легким, але одночасно елегантним, ідеально підходячи для повсякденного використання.

Нещодавно взяла собі черговий спрейчик від VS з ароматом «Гранат і лотос» , просто тому, що сподобався, зачарував з першого вдиху. Спочатку якось зовсім не задумалась про те, що ноти у звучанні доволі знайомі. Уже згодом зрозуміла, що це аналог улюбленого Bright Crystal, однак більш солодкий і фруктовий, так як більше відчувається гранат, але такий же свіжий аромат. Тому він теж заслуговує на увагу любителів спреї для тіла)

Я серед них 🥰

• витончений та надзвичайно жіночний аромат, який ідеально підходить для будь-якої пори року та будь-яких обставин (ідеально саме на весняно-літній період, але для мене комфортний навіть зимою);

• відзначається ніжністю та свіжістю, що робить його ідеальним вибором для легких та спекотних днів, а також для весняних і вечірніх виходів;

• аромат підкреслює образ дівчинки-дівчинки, допоможе найдовше залишитись у ньому. Принаймні почуватися так точно, хехе);

• хороша стійкість як для свіжого аромату;

• просто ОБОЖНЮЮ ♥️ і щиро раджу всім любителям ніжних, свіжих, квіткових ароматів з цитрусовими і фруктовими нотками.

Цей аромат Versace я б назвала справжнім втіленням розкоші, елегантності, сексуальності та звабливості 🤤🌌 Також у мене він асоціюється з дівчиною, у якої «серце з перцем», такою стервочкою)) Тестувала його в різну пору доби: як вдень, так і ввечері, як у сонячну, але вітряну погоду, так й у вечірню прохолодну.

Він відкривається нотами гармонійно поєднаних прянощів (найяскравіші - перець та кардамон), що зігрівають та створюють відчуття тепла і комфорту.

З першим вдихом відчуваю ноти сандалового дерева, трішки відчувається амбра. Як на мене, ці ноти надають аромату якоїсь глибинності чи що, вишуканості. Завдяки прянощам, аромат відчувається як досить багатогранний, теплий і огортаючий.

Майже одночасно з нотами сандалового дерева відкривається аромат солодкого кокосу та квіткові ноти. Кокос відкривається наче знайомим ароматом у солодощах, знаменитих батончиках і шоколадках. Кокос ніби і солодкий-солодкий, але запах квітів дещо нейтралізує цю насиченість і солодкавість.

Ще мить і перелічені ноти наздоганяють аромати гарячого, пряного перцю, а також мускусу. Знову ж таки, я не спеціаліст, але мені здається саме ці ноти, що за пірамідою є завершальними, надають аромату тої самої чуттєвості, сексуальності, складаючи загальний досить виразний, але збалансований запах.

Цим ароматом особливо хочеться скористатися ввечері, наприклад на побачення, похід в театр чи ресторан. Одягнути ту саму улюблену елегантну чорну сукню, нафарбувати червоною помадою губи і нанести Versace Crystal Noir.

Загалом аромат я характеризую як доволі тягучий, шлейфовий та солодкий. Чітко відчуваю його на собі.

Передусім, цей парфум ідеально підходить для вечірніх виходів та особливих подій. Саме ввечері, разом із зниженням температури і смерканням, Crystal Noir стає більш інтенсивним і загадковим, до того ж ніби надає впевненості та чарівності. Дійсно, ввечері він ніби додає великий + до самооцінки та покращує настрій. Уже зовсім не такий солодкий як вдень, більше відчуваються нотки пікантності, спеційності. Вони беруть угору над солодкавістю аромату. У прохолодний вечір додає тепла та м’яко огортає.

Також цю парфумовану воду наносила пообідді у сонячну погоду. На перший погляд тепло і сонячно, однак вітер уже доволі холодний осінній. Проте навіть у таку погоду аромат зовсім не душив (можливо за рахунок холодного вітру), додавав трішки тепла та більше відчувався солодкий кокос та амбра. Нотки спецій у теплу походу ніби трішки втрачаються, однак перець найяскравіший серед них нікуди не зникає. Ледь відчутні і відтінки кардамону з імбирем.

На шкірі відчуваю аромат протягом 6-8 год, поступово знижується інтенсивність. Отож стійкість приємно вразила.

  • досить солодкий, хоча квіти та спеції ніби врівноважують та балансують аромат;
  • дуже пряний – підійде не кожній;
  • доволі інтенсивний, шлейфовий, «тягучий»;
  • глибинний багатогранний аромат пристрасті, сексуальності, жіночності;
  • стійкий;
  • цікаво розкривається у різну пору доби;
  • гарно підійде на осінньо-зимовий період;
  • можуть здатися затяжкими. На цьому пункті хотіла б трішки зупинитись. Чи залежить від настрою, чи від погоди, чи сукупність факторів, але у певні дні застосування аромат здавався мені затяжким, трішки задушливим і надто пряним. Знову ж таки, суто на мій смак.

Крім того, я б сказала, що я ще надто молода і не зріла для такого аромату. Однак він дуже зайшов моїй мамі.

Що для мене виявилося дуже дивним, так це те, що я взагалі раніше на дух не переносила тяжкі, пряні, зі східними нотками парфуми, а ці навіть сподобалися. Не можу сказати, що це 100% мій аромат. Лише під настрій.

Ось такий вийшов лонгрід)) Неочікувано навіть для мене. Складно було зупинитись в описі, хотілось максимально передати відчуття та сам аромат, поділитися всіма асоціаціями)

Дякую, що були зі мною 🥰❤️

Окремо хочу подякувати за підтримку і кожен коментар. Це дуже мотивує! Неймовірно приємно, що так тепло прийняли новеньку мене у Клубі :)