Missmili

Тестуємо бюджетні штуки.Частина 3

Про мої експерименти я вже раніше писала,про це можна почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/19093/

І тут:

https://club.makeup.com.ua/post/19384/

Сьогодні на огляді:

1. Патчі для шкіри навколо очей Instagood Anti-Wrinkle Eye Patches Black Pearl

2.Маска для губ Instagood з гіалуроновою кислотою та колагеном

3. Гідрогелева маска від зморшок ABOUT face Patch V-Lifting для корекції овалу обличчя

Весь набір мені вийшов трохи більше ніж на 50 грн.

Почнем)

Патчі під очі Instagood-виглядають цікаво,гідрогелеві патчі темно-срібного відтінку з блискітками у формі зірочок,виглядають по-інстаграмному☺️

Патчі обіцяють зволожити і розгладити шкіру під очима,а також усунути набряклість і розгладити мімічні зморшки.

Ессенції в патчах достатньо,аж виливається)Запаху ніякого немає.Під очима тримаються добре,не сковзають.Тримати потрібно 15-20 хв.По ефекту-печуть—страшне,не для чутливої шкіри,переконую себе в тому ,що за рахунок печіння відбувається розгладжуючий ефект)

По ефекту-не погано,навіть дуже,ніяких покраснінь чи подразнень нема,хоч і на початку патчі добре підпікали,шкіра зволожена,м‘якенька,наче стала світліша,мімічні зморшки не такі помітні,в цілому після патчів відчуття приємні,ефект думаю буде не довгим,але я і не очікувала за 10 грн)

2.Маска для губ Instagood-схожа на попередню,але у формі губ.Патч обіцяє зволожити губи,зробити їх м‘якими і гладенькими

Маска-пече,страшне😅це напевно фішка цієї фірми.Пече десь перших 5хв,потім норм.В цій масці ессенції мало,нічого не тіче,і не капає.Тримається на губах добре,не сповзає.Тримати потрібно 20-40 хв

По ефекту-без чудес,але губи гладенькі і зволожені.Робила маску ввечері,а на ранок в тій зоні де була маска ,вискочив прищ,ну таке.

3.Маска для корекції овалу від about face-виглядає цікаво😂в мене ще такого не було.Так от,маска суха,коли я її витягнула з упаковки,то не зрозуміла,де есенція?де гідрогель?просто суха тряпочка,але коли розгорнула,то побачила,що вона з одного боку суха-тканинна,а з іншого нанесений гідрогель,і саме цим боком її потрібно наносити на зону підборіддя,фіксуючи петельками за вухами.Тримати потрібно 30-60 хв.

Маска обіцяє підтягнути і скоригувати нижню частину обличчя і підборіддя,додати тонусу і еластичності шкірі,покращує тон і загальний вигляд.Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень курсами по 4 тижня.

По ефекту-тримала приблизно годину,по відчуттям доволі комфортна,не мокра,не холодна,не пече,в підборідок було тепленько,але вже десь через пів години носіння -почали боліти вуха😅Патч дуже плотно прилягає до обличчя,підтримує і перший і другий підборідок😅вже за рахунок цієї фіксації є відчуття що вона працює

Після патчу шкіра свіженька,зволожена,на рахунок корекції овалу-з першого разу важко сказати,думаю,якщо використовувати курсом ефект буде.