Ta_nyaaaaaaa

Зовнішній результат вражає, проте як щодо складу? – рідкий шовк від CHI ♥️

Зовнішній результат вражає, проте як щодо складу? – рідкий шовк від CHI ♥️

Вітаю, красуне! Рада тебе бачити.

Поговоримо трішки про рідкий шовк для волосся?

Я люблю різні цікаві незмивні засоби перед укладкою. Востаннє моє серце заполонили неймовірні капсулки від Elipse, найбільше сподобались жовтенькі та рожеві.

На мініатюрки від Chi я заглядалася ще зі шкільних років, тобто років 5-7 тому, але чомусь ніяк не наважувалася придбати. Часто чула/читала відгуки про поганий склад засобів від CHI, а саме величезну кількість силіконів. Скоріш за все, це мене і зупиняло, хоча, правду кажучи, мене рідко хвилював склад косметики для волосся, аби був хороший результат.

Флакон CHI Silk Infusion мініатюрний, але досить стильний, як на мене. Він має компактний розмір, завдяки чому легко поміщається в косметичку або подорожню сумку.

Об'єм становить 15 мл.

Цього обсягу вистачить на декілька застосувань, і така пляшечка ідеально підходить для тих, хто хоче випробувати продукт або брати його з собою в подорожі. Я зрозуміла з першого використання, що цей продукт обов’язково хочу повторити, а також з’явилося бажання спробувати всі інші мініатюрки.

Аромат виявився надзвичайно приємним. Олійка має легкий, квітковий аромат, який не є надто насильним або втомлюючим. Після застосування волосся залишається приємно пахнучим протягом годин.

Текстура. Продукт має легку, не дуже жирну безколірну текстуру, яка легко розподіляється по волоссю. Він абсолютно не липкий і не залишає жирних слідів, хоча засіб виглїдає як «суха олійка» для волосся. Гарно вбирається волоссям.

CHI Silk Infusion містить протеїни сої та пшениці з гідролізованим шовком, які допомагають відновити волосся, згладити посічені кінчики і надати їм блиск.

Ексклюзивна технологія Cationic Hydrating Interlink дозволяє засобу проникати в структуру волосся.

Ніби і все добре, алеее… на сайті перевірки складу косметики я отримала не дуже втішний результат. Більше половини складників мають статус «допустимо», а другий складник Cyclotetrasiloxane розцінюється як компонент, до якого є застереження, оскільки він є потенційним ендокринним руйнівником… Я засмутилася

• нанести невелику кількість на пальці долоні й ретельно нанести на сухе або трохи вологе волосся від середньої частини по довжині волосся, концентруючи увагу на кінчиках. Залишок нанести на початок росту волосся. Почати теплову укладку.

Він миттєво згладжує моє пористе волосся, роблячи його більш гладким, блискучим та розсипчатим. Крім того, засіб допомагає уникнути посічених кінчиків і контролює хвилястість та пухнастість. Відразу після укладки із застосуванням засобу, волосся стає виразно менш пухнастим і загалом його легше укладати. Також CHI захищає волосся від впливу високих температур під час використання засобів для укладання (фен, утюжок, плойка).

Раніше такий ефект, блискучого і розглаженого волосся я отримувала лише після утюжка. Тому я задоволена

Для мене CHI Silk Infusion- це ще одна знахідка для волосся, яка надає неймовірний блиск та гладкість моєму волоссю, з легкістю приборкуючи пухнастість. Однак після розбору складу продукту я дещо засмутилася. Незважаючи на це, я думаю, що повторю покупку чи спробую інші масла в мініатюрках лише задля зовнішнього ефекту.

• є ефективним засобом для відновлення та поліпшення стану волосся. Він допомагає згладити посічені кінчики, зменшити пушку і надати волоссю більшу гладкість і блиск;

• засіб містить корисні компоненти, такі як шовковий протеїн, екстракт кропиви, амінокислоти і вітаміни, які живлять і зміцнюють волосся, роблячи його більш здоровим та сильним;

• дуже приємний і ненав'язливий аромат, а текстура продукту не залишає волосся липким або жирним;

• допомагає управляти хвилястим волоссям і робить його більш гладким, але водночас і розсипчатим, що полегшує укладання і створює більш охайний образ;

• мініатюрний флакон ідеально підходить для подорожей або для тих, хто хоче випробувати продукт перед покупкою повного обсягу;

• склад рідкого шовку не з найкращих: дійсно силікони, силікони, силікони і парфумування, що обмежене в ЄС;

• обіцянки виробника втілені в реальність, засіб діє. ДІЄ ПЕРЕДУСІМ ЗОВНІ, але чи безпечно? Напевне кожен вирішує сам для себе.

А як вам косметика від бренду CHI? З радістю почитаю коментарі з враженнями та досвідом використання 

Дякую за увагу ♥️