Зовнішній результат вражає, проте як щодо складу? – рідкий шовк від CHI ♥️
Неймовірна гладкість та блиск завдяки відновлювальному комплексу для волосся з шовком CHI Silk Infusion у міні-версії Так-так, я той динозавр, який тільки зараз спробував це чудо 😂
Вітаю, красуне! Рада тебе бачити.
Поговоримо трішки про рідкий шовк для волосся?
Я люблю різні цікаві незмивні засоби перед укладкою. Востаннє моє серце заполонили неймовірні капсулки від Elipse, найбільше сподобались жовтенькі та рожеві.
На мініатюрки від Chi я заглядалася ще зі шкільних років, тобто років 5-7 тому, але чомусь ніяк не наважувалася придбати. Часто чула/читала відгуки про поганий склад засобів від CHI, а саме величезну кількість силіконів. Скоріш за все, це мене і зупиняло, хоча, правду кажучи, мене рідко хвилював склад косметики для волосся, аби був хороший результат.
Дизайн флакона. Об‘єм
Флакон CHI Silk Infusion мініатюрний, але досить стильний, як на мене. Він має компактний розмір, завдяки чому легко поміщається в косметичку або подорожню сумку.
Об'єм становить 15 мл.
Цього обсягу вистачить на декілька застосувань, і така пляшечка ідеально підходить для тих, хто хоче випробувати продукт або брати його з собою в подорожі. Я зрозуміла з першого використання, що цей продукт обов’язково хочу повторити, а також з’явилося бажання спробувати всі інші мініатюрки.