Ta_nyaaaaaaa

Всі оди світу присвячую тобі, Purito ❤️‍🔥 Найкращий бб-крем 🥰

Всі оди світу присвячую тобі, Purito ❤️‍🔥 Найкращий бб-крем 🥰

Привіт, красуне 🥰

Сьогодні розповім про засіб, без якого не обходиться жоден макіяж. Продукт, який хочеться рекомендувати від щирого серця КОЖНІЙ з вас. Особливо прошу звернути увагу власниць проблемної шкіри 🔥

Цей бб-крем для мене - ідеальний. Він чудово перекриває, не викликає жодних запалень, його стійкість вражає. А цей сатиновий ефект... обожнюю! З ним тон шкіри рівномірний, обличчя сяє зсередини та виглядає здоровим.

Про цей крем коротко розповіла в огляді своіх порожніх баночок (https://club.makeup.com.ua/post/19616/#comments)

Отож мова йтиме про Purito - Cica Clearing BB Cream - BB-крем з екстрактом центелли азіатської.

Такий дизайн мені дуже до душі. Сам флакон/туба знаходить в картонному упакуванні (не збереглося).

Туба бб-крему Purito має сучасний, стриманий і мінімалістичний дизайн. Вона досить м'яка, що дозволяє вилучати продукт без проблем.

Об'єм стандартний для тонального/бб і становить 30 мл.

Мені його вистачає надовго. Близько 6 місяців. Уже взяла другу тубу 🥰

Ціна в середньому 430-600 грн. Станом на 10.10.2023 на мейкап вартість відтінку № 21 - 458 грн.

Вартує коооожної копійчини.

Дозатор доволі зручний з отвором помірного розміру, який дозволяє дістати потрібну кількість продукту без виливання зайвого. Люблю, коли косметичний продукт так зручно і гігієнічно пакується.

Аромат спочатку для мене видався досить дивним. Під час першого використання я відчула доволі виразний аромат ніби бабусиної косметики 🥲 Однак згодом я до нього настільки звикла, що станом на сьогодні взагалі не відчуваю його запаху.

Цей аромат ніби дещо трав'яний, але не скажу, що дуже неприємний. Через ефект, який надає якірі цей бб, я готова "терпіти" будь-які аромати 😂 Тим більше, що на обличчі вони не відчуваються зовсім

Консистенція легка, кремова. Бб зовсім не тече, на шкірі розташовується дуже легко. Останнім часом полюбила наносити його просто пальчиками, раніше використовувала вологий спорю.

Він не залишає жодних неприємних відчуттів на шкірі: ні відчуття важкості чи липкості, ні жирності.

Надає шкірі гарний рівномірній відтінок та залишає природню текстуру.

Відтінок. Я використовую 21 відтінок, який ідеально підлаштовується під мій тон шкіри. Хочу наголосити на тому, що

21 відтінок має чітковиражений СІРИЙ підтон, однак він допомагає вирівняти тон і гарно перекриває почервоніння, надаючи шкірі свіжого вигляду та природнього сяяння ✨ Ох, як я люблю цей глоу-ефект

Неймовірно зручно, що у даного бб є пробники, тому можна замовити ВСІ відтінки і обрати свій. Також гарно можна змішати 2-3 відтінки між собою, щоб знайти свій - ідеальний.

Відтінок 13 є найсвітлішим і чітким ЖОВТИМ підтоном.

Відтінок 15 має РОЖЕВИЙ підтон.

Відтінок 23 дещо схожий на 21, однак темніший (наприклад, мені на літо після 21 відтінку, гарно підходив 23 - брала пробник).

Відтінок 27 уже помітно темніший за всі попередні, думаю підійде для смаглявих дівчаток.

Відзначу і те, що кожен з відтінків гарно підлаштовується під шкіру, "сідає" на неї, не створюючи ефекту маски.

Що для мене стало ще одним поштовхом придбати BB-крем Purito - Cica Clearing - це його склад. Він включає в себе різноманітні інгредієнти, які не тільки надають шкірі природний вигляд, але і забезпечують догляд та захист.

Саме це для мене відіграло дуже важливу роль, так я познайомилася я з цим бб під час лікування шкіри. Відмовлятися від макіяжу аж зовсім не хотілось.

Основні компоненти складу включають:

1. Екстракт центелли азіатської: Ця рослинна екстракт має властивості заспокоювати шкіру, зменшувати запалення і сприяти її відновленню. Він особливо корисний для чутливої або проблемної шкіри.

2. Титановийц діоксид (Titanium Dioxide) і цинкоксид (Zinc Oxide): Ці два інгредієнти є мінеральними сонцезахисними фільтрами, які допомагають захищати шкіру від ультрафіолетових променів.

3. Аденозин (Adenosine): Цей компонент сприяє зменшенню зморшок і вирівнюванню текстури шкіри.

4. Ніацинамід (Niacinamide): Цей компонент сприяє освітленню та рівномірному тону шкіри, а також регулює роботу сальних залоз.

Отож можна чітко прослідкувати, що склад BB-крему Purito - Cica Clearing BB Cream містить багато корисних інгредієнтів, які не лише маскують недоліки шкіри, але повинні покращувати її загальний стан (такий ефект теж помітний).

Він також має неймовірно легкий і природний відтінок, що робить його ідеальним для повсякденного використання ❤️

Як я описала уже вище, крем має легку текстуру, тому лягає як "друга шкіра", не створюючи ефекту маски.

Як для бб-крему, продукт має досить щільне покриття. Однак цю саму щільність можна корегувати, також можна нашаровувати, крем чудово себе поводить у такому випадку.

Для мене цей тонуючий засіб є ідеальним для щоденного використання. За собою на обличчі залишає сатиновий, вологий, глоу-фініш. Мені такий подобається. Для любителів матового фінішу - можна зафіксувати пудрою, хоча навіть без неї стійкість до 8-10 год!!! Тобто вистачає на цілий день.

До/після показую зовсім на невеличкій ділянці, хоча, як на мене, ефект складно НЕ помітити навіть на такій частині обличчя.

Всі фото зроблені в різні дні, різні пору доби та навіть різні (ВСІ) сезони: зима, весна, літо і нещодавні фото, зроблені уже цієі осені.

Як ваші враження від цього Bb-крему? Для мене він однозначний фаворит! Люблю всім серцем і щиро раджу ❤️‍🔥

Дякую, що були зі мною 🫶🏻🤗