Ta_nyaaaaaaa

Повітряна, легка та ніжна, мов хмаринка ☁️ Пінка для вмивання від Sane 🧖‍♀️

Повітряна, легка та ніжна, мов хмаринка ☁️ Пінка для вмивання від Sane 🧖‍♀️

Вітаю 🫶🌸

Два місяці тому я вперше спробувала косметичні продукти від нашого українського бренду Sane ✨ І я була дуже здивована, так як мені сподобалась і маска з каоліном, і крем для жирної шкіри з лецитином, і уже згодом ця пінка (про маску та крем писала тут https://club.makeup.com.ua/post/20053/ )

Перше, на що я звернула увагу - це максимально приємна ціна, друге - непоганий склад, ДОВОЛІ непоганий як для такої вартості.

Великих надій та сподівань на продукти від Sane у мене не було, тим паче останні 2 роки надавала перевагу саме гелям два вмивання, користувалась засобами від CeraVe, Avene та La Roche Posay.

Однак до вищеперелічених засобів однозначно додаю пінку для вмивання з протеїнами пшениці від Sane. Впевнено скажу відразу, що точно купуватиму ще і чергуватиму з іншими улюбленими вмивачками.

Флакон пінки має максимально простий, лаконічний та зрозумілий дизайн. Дуже подобаються подібні оформлення баночок, вони не створюють *візуального шуму* на поличці у ванній. Кольорова гама приємна для ока.

Дозатор стійкий і добре видає продукт. Легке натискання дозволяє без зусиль отримувати необхідну кількість пінки.

Об'єм. Пляшечка містить 150 мл продукту, що є стандартним об'ємом пінки для вмивання. Вистачить, мені здається, надовго.

Трішечки про склад. Зупинюсь лише на окремих компонентах. Засіб включає протеїни пшениці на рівні 3%. Цей інгредієнт відомий своєю здатністю заспокоювати та жмовити шкіру .

Гліцерин зберігає вологу в шкірі і робить її м'якою.

Пантенол зволожує та заспокоює.

Бетаїн зволожує шкіру та допомагає зберегти вологу всередині неї.

Отож склад цієї пінки включає декілька очищаючих та зволожувальних компонентів, звісно парочку консервантів, а також протеїни пшениці для заспокоєння шкіри. Важливо враховувати, що ця пінка не містить агресивних складових, що відкриває можливість використання для людей з чутливою шкірою.

Консистенція пінки легка і повітряна, як я назвала допис, наче хмаринка) Кожна порція піни доволі густа. Окрім того, її можна додатково вспінити на руках чи обличчі - чудово виходить!

Завдяки своїй консистенції, пінка добре розподіляється по шкірі і не комфортно відчувається.

Аромат - це те, що мене засмутило в цьому продукті. Він доволі активний і насичений. Загалом аромат дуже приємний, нагадує запах йогурту зі злаками, але мені не подобається така насиченість у косметиці для обличчя( Інколи навіть після змивання я ще пару хвилин відчуваю цей аромат.

Однак незважаючи на те, що аромат дещо розчарував, я все одно вважаю, що пінка хороша, так як плюсів набагато більше, ніж цей ЄДИНИЙ, як на мене, мінус.

Ціна. Пінка з протеїнами пшениці 3% від Sane дуже бюджетна. Вартість максимально приємно вражає, це є однією з переваг продукту, так як завдяки ньому можна отримати якісний догляд за шкірою без суттєвих ударів по гаманцю. Станом на сьогодні її вартість 125-170 грн.

Пінку я використовую як другий засіб для очищення - після міцелярної води або ж БЕЗ неї у дні, коли я без макіяжу.

Ця пінка ефективно очищає шкіру, не пересушуючи її. З нею ви не отримаєте відчуття скрипу.

Після змитти вона залишає відчуття чистоти та свіжості. Шкіра м'яка та бархатиста (раніше досягала такого ефекту лише після лосьйону від Avene).

Моя комбінована і чутлива шкіра загалом гарно реагує на пінку уже більше, ніж 1,5 тижні.

Я досі під враженнями, так як зовсім не очікувала, що мене здивує мегабюджетна пінка після "аптечних" гелів, яким я не зраджувала роками.

Під кінець пропоную виділити плюси і мінуси пінки з протеїнами пшениці 3% від Sane.

Плюси:

1. Доступна ціна: Ця пінка є дуже бюджетною, що робить її доступною для багатьох людей.

2. Легка консистенція: Пінка має легку консистенцію, яка легко розподіляється по шкірі і створює додаткову піну для ефективного очищення.

3. Зволожувальні компоненти: Присутність гліцерину та інших зволожувальних компонентів робить цей продукт добре підходящим для тих, хто прагне зберегти вологу в шкірі.

4. Протеїни пшениці. Віднесла їх до плюсів, так як вони можуть заспокоювати та живити шкіру, що робить їх важливим компонентом для догляду за шкірою.

5. Без агресивних компонентів: Відсутність сильних хімічних складових робить цю пінку підходящою для чутливої шкіри.

Мінуси:

1. Аромат: Якщо ви чутливі до ароматів або ж надаєте перевагу доглядовій косметиці без віддушок, то скоріш за все аромат цього продукту неприємно здивує.

2. Присутність сульфатів: Деякі дівчата з обережністю ставляться до присутності сульфатів у складі. Я ж - ні, тому що завдяки ним засіб краще очищає шкіру. І якщо вони в невеликій кількості, то це норма.

Ну і звісно ж, завжди існує ризик індивідуальної реакції. Комусь ця пінка може не підійти. Але до мінусів я це не віднесу, так як негативна реакція можлива на будь-який засіб...

Дякую, що були зі мною ☺❤️