Як я дізналась про сайт Makeup?
Перше знайомство та перше враження
Ранком,вирішила написати про своє перше знайомство з основним сайтом,бо саме тоді був тільки він,а спільнота з'явилася у моєму житті пізніше.
Подумала,чому б не написати про таку нашу історію з основним сайтом,як я дізналась взагалі про нього?
Занурившись у спогади,згадаю роки навчання,з цього все і почалося...
На той час я була студенткою,матеріалу було багато,спеціальність забов'язувала багато вчити,тому у перервах між цим я вибиралась на міні-шопінги у магазини,які знаходились по місцю,магазини Є та Wat....
В один чудовий день,моя кураторша мимоволі розказала про Makeup,а саме що там багато косметики та безкоштовна доставка,вибор дуже багатий і зробити замовлення легше простого,все зрозуміло та практично.
Я цю інформацію прийняла,але не поспішала одразу заходити на сайт,вже згодом коли захотіла докупити косметику,згадала про Makeup,вирішила зайти поки точно не забула назву і не стала відкладати.
Перше враження?
Очі як тоді розбігались від вибору,так і зараз.На той час були просто відгуки дівчат під засобами,а зараз є і відгуки і спільнота,дуже рідко знайдеш лише декілька коментарів або взагалі ні одного на основному сайті.Те що відгуки бувають неоднозначні,лише підкреслює той факт,що всі ми різні,комусь певний засіб сподобається,комусь ні,це нормально.
Зробила я своє перше замовлення і стала чекати,після того зрозуміла,що це й справді дуже зручно та практично.Часто на сайті бувають знижки,акції та подарунки,які кладуть до основного замовлення,це завжди тішить.Зараз багато чого можна замовити,на різний смак та бюджет,є такі засоби,котрі дивують своїм призначенням і ніколи не можешь подумати,що такий косметичний засіб можно було придумати.Час швидко йде,мода на брови,макіяжі,манікюр також змінюється швидко.Я згадую,як тільки-но побачила у підлітковому віці вперше баночку з кульками,така баночка стояла на косметичному столику у мами.Виглядало дуже гарно,самій захотілося спробувати.Єдине,що не розуміла,що воно таке,
і куди його потрібно"намазати",ну не на хліб,це точно😂
Вже потім,після моїх довгих питань,я зі здивуванням дізналась,що це рум'яна у такому форматі - кульок у баночці)Загалом про косметику та макіяж можна говорити годинами,бо це та ще дискусійна тема.
Ось так я дізналась вперше про основний сайт і так сталася доля,що згадала цю розповідь та назву сайту та вирішила написати.
•Дякую за увагу!
Коментарі (0)