V-R-O-D-L-Y-V-A

Maybelline New York Lash Sensational Sky High

Maybelline New York Lash Sensational Sky High

Спочатку про те, що я люблю і що не люблю і про мої очікування

Мені не підходить щіточка, у якої короткі, щільно сконцентровані та закручені по спіралі навколо основи, зубчики. Де самі ворсинки дуже щільно прилягають один до одного, а туш ковзає поверх вугрих вій і не може проникнути між ними. Такою щіткою я не можу контролювати яку форму приймуть вії в результаті, особливо, коли в квапи наношу її швидкими хаотичними рухами. До такої щітки потрібен особливий підхід та час. Якщо я візьму таку щітку і акуратно зигзагоподібними рухами, спочатку трохи втоплю її в корені вій, щоб ворсинки трошки проникли, потім повільними рухами витягатиму вії до гори, тобто, непоспішаючи, щоб туш встигала обволікати вії, і також поки я витягую вії, туш вже трохи схоплюється - то завдяки цьому щітка фіксує підняту форму. Якщо я хочу досягти пухнастості, тоді я не просто витягаю вії до гори, а затримую туш на кінчиках, трошки притискаю і поступово піднімаю, щоб вії буквально по одній випадали з-під щіточки. У результаті виходить пухнастий ефект. Тоді вії виходять дуже акуратні, покриті тонким шаром – це все чудово підходить для щоденного денного макіяжу. Коротше, такий варіант мені не підходить. Як ви зрозуміли, результат багато в чому залежить від моїх рухів. А я хочу, щоб туш зробила всю роботу за мене в один-два помахи.

Також не люблю коротки щітки, округлі та тупі зубчики, які не проникають і не захоплюють вії, тобто, вії зверху на щітку лягати і так залишаються. Т.ч. щітка не прачісує і не витягує їх, а ще залишається купа туші в грудочках, які відразу ж опадають на щоки. Не розумію тих людей, навіть у яких короткі сокирики і вони користуються такою щіткою, при цьому нахвалюючи її зручність та "природний ефект" туші.

Мені подобається довга силіконова щітка, коли зубчики довгі, вони більші, ніж у щіточки з ворсу, і вони не злипаються між собою від туші, вони спокійно проникають до коріння, між віями, які захоплюють і витягують вії нагору, у яких є поділ, є ліфтинг-ефект. Такого результату я й чекаю.
Наприклад, моєю улюбленою тушшю як її формула, так і її щіточка, довгий час була Luxvisage XXL Mascara. Але вона, на жаль, тільки в чорному кольорі, а я останнім часом віддаю перевагу коричневим відтінкам туші, починаючи від світлих тонів, до чорно-коричневих і коричнево-бордових.

Мої вії середньої довжини, сірі і трохи білі біля основи із зовнішнього боку, також вони прозорі на кінцях, ближче до зовнішнього куточка опущені, дивляться вниз, і вії не мають виразного вигину. Тому буде цікаво перевірити, як туш зможе витягнути вії, добре профарбувати без грудочок і не склеїти, підкрутити, особливо зовнішній куточок, і протримати в такому стані довго і без обсипань.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High

Що пише виробник: "Туш для вій Lash Sensational Sky High ідеальна для створення сенсаційного об'єму і безмежно довгих вій! Формула з екстрактом бамбука і спеціальними мікроволокнами дозволяє зафіксувати результат на цілий день, а гнучка силіконова щіточка конусоподібної форми без труднощів подовжує і додає об'єм навіть самим маленьким з твоїх вій. Погляд сенсаційно виразний з якого боку не глянь."

Подивимося 🧐

Щіточка: гнучка силіконова, конусоподібна.

Сама щітка велика в діаметрі - це впливає на те, як виглядають вії: чим більше щіточка, тим рівномірніше вона фарбує вії від коренів до кінчиків, тому що вона за фактом прилягає відразу і до коріння і до середини. У той час як, наприклад, маленька щіточка спочатку залишає максимальну кількість туші на коренях, а потім тільки туш розтягує, таким чином коріння виходить більшим, ніж кінчики. З нашою ж щіточкою спостерігається ефект сепур рівномірного наповнення і кожна вія відмінно фарбується.

Сам силікон гнеться вміру і для мене це зручно. М'яке нанесення і я можу контролювати вигин вії.

Конусоподібна форма щітки мій зовнішній куточок добре фарбує. У мене там зазвичай спадаюча лінія вій, а з цією щіточкою гарантовано з'являється зовнішній куточок. Здається, що я приклеїла туди додатково пучки. Сам кінчик щітки зручний для прочісування нижніх вій, так і внутрішнього куточка, і також він не залишає на собі надлишків.
За рахунок частого розташування в шаховому порядку, зубчики відмінно прочісують мої вії. Як писала я вище, вони якраз довгі, зубчики не злипаються між собою від туші, вони спокійно проникають до коріння, також між віями, які захоплюють і витягують нагору, не залишають надлишків та не склеюють їх. Сами зубчики, як я не вдивлялася, начебто прями.

Крім довжини та відстані між щетинками ще звертаю увагу на відстань між рядами щетинок. У щіточки 14 рядів, відстань між якими у основи десь 1 мм, але є 2 досить великі простори, які ділять ці рядки по 7 - порожні смужки між рядами, в яких накопичується туш, чим дає її об'ємне нанесення на вії.
Але тут заслуга як щіточки, а й формули туші.

Формула: формула з екстрактом бамбука і спеціальними мікроволокнами. ХЗ що це означає. Чудово, якщо б на сайті виробника було пояснення😅

Я так зрозуміла, що екстракт бамбука надає зміцнюючу дію віям, бо не вперше зустрічаю такий компонент в туші, де про це говорилися.

А мікроволокна - що це за звір? Вперше користуюся такой тушшю. Припускаю, що оці волокна надають віям об'єм.🤔

На щетинках трохи помітні волокна, немов дрібні ворсинки, а на віях вони зовсім непомвтні. Формула дійсно підкреслює невидиму довжину вій, навіть робить їх трохи довшою, ніж вони є, щіточка оптимально розподіляє волокна по всій довжині.

Туш можна нашарувати і вона термо, її можна змивати теплою водою і не буде бруду під очима.

Об'єм: 7.2 мл. Для мене це мало😢 Потрібно щоб було ну хоча б 10 мл...

Колір: Brown - те, що я шукала. Насичений шоколадний відтінок.

Інгредієнти див. у картки товару.

Так виглядають мої вії без туши, без бази, я не користувалася керлером та не фарбувала міжвії

Тут 1 шар туши.

Наносила туш не свіжу, тобто я їй користуюся вже як місяць

Тут вже 2 шари туші, але тільки на верхніх

Об'єм і довжина вій є, тримається у мене весь день (біля 10 годин) без осипань. На прикінці дня трішки спадають мої вії, що у зовнішньому куточку😔 Як так написати, щоб звучало як не в захист цієї туші... Саме ті вії мені краще зовсім не фарбувати, щоб не було ефекту сумного око (мені навіть керлер тут не допомагає). Інколи я просто прибираю з них туш, щоб не так кидалося у вічі. Колір туші гарний, тількі розчарував об'єм. Також прикольно, що це термотуш і не потрібно додаткових засобів для її змивання.

💜Буду дуже вдячна за рекомендації коричневої туші із силіконовою щіточкою💜