Ta_nyaaaaaaa

🍌Бананова магія: враження від розсипчастої пудри Eveline 🍌

🍌Бананова магія: враження від розсипчастої пудри Eveline 🍌
🍌Бананова магія: враження від розсипчастої пудри Eveline 🍌
🍌Бананова магія: враження від розсипчастої пудри Eveline 🍌

Привіт усім 🌸

Я ніколи не було прискіплива до пудри, але зазвичай надавала перевагу саму компактним варіаціям цього продукту.

Першою моєю розсипчастою пудрою стала пудра від LCF (до речі, саме вона розпилена для фону 😁). Вона мені дуже не зайшла і наступних декілька років я користувалась лише компактних.

Однак досить часто потраплялистя мені відео з рекомендаціями цієї пудри і я вирішила її таки спробувати. Тим більше на неї була акція (як і ЗАРАЗ, тому зверніть увагу 🤫).

До того ж якось так трапляється, що абсолютно вся косметика від Eveline мені заходить: туші ❤️❤️❤️❤️, помадка для брів, олівець для брів, бальзам для губ, консилер, тональний - всім цим користувалась і користуюсь уже не один рік!

Так вийшло, що розсипна бананова пудра для обличчя Eveline Cosmetics Matt My Day Banana Powder стала однією з улюблених продуктів для мене у світі декоративної косметики. Одним із головних плюсів, які я помітила, є той факт, що вона надає дуже природний та свіжий вигляд шкірі, і при цьому, важливо відзначити, ніякого ефекту "перепудрення". Вважаю, що з нею просто нереально переборщити.

Використовую я цю пудру передусім на зону під очима у техніці бейкінг: наношу спонжем, залишки змахую пензлем. Крім того, у пудри приємна на дотик та зручна для нанесення пуховка - однак я не дуже люблю ними користуватись, це суто моя "мулька")

Так сталося, що зона під очима - найбільш проблемна, скільки себе пам'ятаю, вона - мій основний комплекс. Адже з дитинства у мене досить виражені темні кола навколо очей, які складно замаскувати косметикою. Тому на цю зону я використовую більше тонуючих/корегуючих засобів, які обов'язково треба добряче закріпити, аби не скочувалися. Наголошу, що у цій зоні "перепудреності" не боюсь. Бо для мене краще так, ніж чітко виражені кола...

Щодо всього обличчя, то у мене комбінований топ шкіри і припудрюю я лише Т-зону. Наношу пудру пензлем у зовсім невеликій кількості. Якщо мені потрібна була довготриваліша стійкість макіяжу на весь день, то припудрюю ВСЕ обличчя.

У пудри солодкий банановий аромат, трохи хімозний звісно, але мене це не турбує, бо відчуваю його на шкірі 3-5 хв після нанесення і все)

🔥У жодному з перелічених варіантів нанесення ця пудра не підводила: ні літом з початком використання, ні зараз - восени.

За моїми спостереженнями, основною проблемою багатьох пудр є те, що вони можуть залишити відчуття сухості та важкості на обличчі, а також виділяти дрібні зморшки та недосконалості

Проте, з банановою пудрою від Eveline, я не маю жодних з перелічених проблем. Вона легко розподіляється по шкірі і абсолютно непомітна. Шкіра залишається матовою, але при цьому зберігає природний сяйво, НЕ ЖИРНИЙ БЛИСК.

Після нанесення шкіра неймовірно бархатиста, без зайвого блиску, дууууже приємна на дотик. Прям кайфую після нанесення. *максимально постаралась передати вигляд шкіри та цю бархатистість на фото і відео

Отож якщо ви хочете, щоб ваша шкіра виглядала свіжо та природно, ця пудра - ідеальний вибір.

🤔Питання щодо жирного типу шкіри. Чула, що для такої ця пудра недостатньо матує, або ж стійкість відрізняється від носки на сухій/комбі шкірі. Тут, на жаль, підтвердити чи спростувати не можу

Бананова пудра від Eveline мені дуже припала до серця та стала невід'ємною частиною мого щоденного макіяжу.

Наразі влаштовує на всі 100%.

Вона точно варта уваги та місця у косметичці👝❤️

Всім дякую за увагу! Особлива повага і вдячність тим, хто витримує ці довгі дещо нудні тексти 😂💕