🍌Бананова магія: враження від розсипчастої пудри Eveline 🍌
Досі шукаєш пудру, яка буде гарно фіксувати, але не надасть ефекту «тони штукатурки» чи «перепудреності»? Пропоную познайомитись з цим банановим дивом 😋🍌
Привіт усім 🌸
Я ніколи не було прискіплива до пудри, але зазвичай надавала перевагу саму компактним варіаціям цього продукту.
Першою моєю розсипчастою пудрою стала пудра від LCF (до речі, саме вона розпилена для фону 😁). Вона мені дуже не зайшла і наступних декілька років я користувалась лише компактних.
Однак досить часто потраплялистя мені відео з рекомендаціями цієї пудри і я вирішила її таки спробувати. Тим більше на неї була акція (як і ЗАРАЗ, тому зверніть увагу 🤫).
До того ж якось так трапляється, що абсолютно вся косметика від Eveline мені заходить: туші ❤️❤️❤️❤️, помадка для брів, олівець для брів, бальзам для губ, консилер, тональний - всім цим користувалась і користуюсь уже не один рік!
Eveline Cosmetics Matt My Day Banana Powder ❤️🍌
Так вийшло, що розсипна бананова пудра для обличчя Eveline Cosmetics Matt My Day Banana Powder стала однією з улюблених продуктів для мене у світі декоративної косметики. Одним із головних плюсів, які я помітила, є той факт, що вона надає дуже природний та свіжий вигляд шкірі, і при цьому, важливо відзначити, ніякого ефекту "перепудрення". Вважаю, що з нею просто нереально переборщити.
Використовую я цю пудру передусім на зону під очима у техніці бейкінг: наношу спонжем, залишки змахую пензлем. Крім того, у пудри приємна на дотик та зручна для нанесення пуховка - однак я не дуже люблю ними користуватись, це суто моя "мулька")
Так сталося, що зона під очима - найбільш проблемна, скільки себе пам'ятаю, вона - мій основний комплекс. Адже з дитинства у мене досить виражені темні кола навколо очей, які складно замаскувати косметикою. Тому на цю зону я використовую більше тонуючих/корегуючих засобів, які обов'язково треба добряче закріпити, аби не скочувалися. Наголошу, що у цій зоні "перепудреності" не боюсь. Бо для мене краще так, ніж чітко виражені кола...
Щодо всього обличчя, то у мене комбінований топ шкіри і припудрюю я лише Т-зону. Наношу пудру пензлем у зовсім невеликій кількості. Якщо мені потрібна була довготриваліша стійкість макіяжу на весь день, то припудрюю ВСЕ обличчя.
У пудри солодкий банановий аромат, трохи хімозний звісно, але мене це не турбує, бо відчуваю його на шкірі 3-5 хв після нанесення і все)
🔥У жодному з перелічених варіантів нанесення ця пудра не підводила: ні літом з початком використання, ні зараз - восени.
За моїми спостереженнями, основною проблемою багатьох пудр є те, що вони можуть залишити відчуття сухості та важкості на обличчі, а також виділяти дрібні зморшки та недосконалості
Проте, з банановою пудрою від Eveline, я не маю жодних з перелічених проблем. Вона легко розподіляється по шкірі і абсолютно непомітна. Шкіра залишається матовою, але при цьому зберігає природний сяйво, НЕ ЖИРНИЙ БЛИСК.
Після нанесення шкіра неймовірно бархатиста, без зайвого блиску, дууууже приємна на дотик. Прям кайфую після нанесення. *максимально постаралась передати вигляд шкіри та цю бархатистість на фото і відео
Отож якщо ви хочете, щоб ваша шкіра виглядала свіжо та природно, ця пудра - ідеальний вибір.
🤔Питання щодо жирного типу шкіри. Чула, що для такої ця пудра недостатньо матує, або ж стійкість відрізняється від носки на сухій/комбі шкірі. Тут, на жаль, підтвердити чи спростувати не можу
Фото і відео: нанесення; вигляд на руці, а також у повноцінному макіяжі 🌸