Ta_nyaaaaaaa

Забудьте про подразнену шкіру з La Roche-Posay 💕🌸

Забудьте про подразнену шкіру з La Roche-Posay 💕🌸
Забудьте про подразнену шкіру з La Roche-Posay 💕🌸
Забудьте про подразнену шкіру з La Roche-Posay 💕🌸

Вітаю 🥰

Нещодавно у мене закінчився друга туба цикапласту від La Roche. Руки звісно потягнулися замовляти новий. Але тут я побачила, що на Makeup за ціною однієї туби цикапласту можна придбати цілий набір для подразнення та пошкодженої шкіри. Крім того, у декількох дівчаток побачила цей набір у Looks 👀 та дописах. Отож і мені захотілось спробувати його. А хто я така, щоб собі відмовляти? 😂

З косметикою Лярош знайома близько двох років: від умивачок до точнокового засобу, усе це було і все подобалося. Жоден продукт не розчарував, помітной лише позитивний вплив на шкіру та зміни у кращий бік.

У цьому дописі хочу коротко (постараюсь😅), чітко і ясно поділитися своїми враженнями про кожен продукт із набору.

З ним я вперше познайомилася вкінці минулого року, коли в моїй доглядові рутині з'явився ретинол і шкіра, відповідно, потребувала кращого захисту і відновлення.

За моіми спостереженнями, раніше Цикапласт від Лярош був більш щільний, жирний - моя перша туба була саме така. Уже придбавши другу я помітила, що консистенція більш легка, кремова, але працювала все так само круто.

Використовую бальзам суто на ніч після активів (зазвичай не кожен день, бо трішки боюсь закритих запалень через щільну консистенцію), так як передусім бальзам призначений для відновлення.

Він чудово заспокоює шкіру, відновлює її захисний бар'єр, зменшує подразнення.

Крім того, цикапласт був мені вірним помічником для загоєння різноманітних ран: від укусів до порізів/опіків.

Ідеально підходить для чутливої шкіри.

Купувала, купую і буду купувати надалі. Незамінний сос-засіб 🥰

По суті, це полегшена версія бальзаму Цикапласт.

Цей спрей-концентрат має легку, навіть водянисту консистенцію і допомагає подолати подразнення на шкірі обличчя та тіла. Він швидко вбирається і надає заспокійливий вплив, роблячи шкіру м'якою та комфортною.

Спрей тестувала вперше, також сподобався. Шкіра після нього, як і після бальзаму м'яка-м'яка. Він набагато швидше поглинається шкірою, ніж бальзам. Спрей не залишає жирного блиску (який теж минає через 20-30 хв) на відміну від бальзаму.

Тобто у деяких випадках практичніше і зручніше було б використовувати цей спрей, так як дія з бальзамом майже ідентична. Бо, як на мене, бальзам все таки глибше зволожує шкіру і можливо діятиме швидше.

Також мені сподобалось використовувати спрей як тонік, тобто замість нього. Після активів 👍🏻

Спрей однозначно +, думаю якось візьму і велику версію. Хоча навіть цієї, 5 мл, думаю вистачить надовго, так як розхід продукту дуже економний!

Термальна вода з цього набору - це дуже легкий і освіжаючий засіб для заспокоєння чутливої шкіри. Вона допомагає зняти подразнення та надає відчуття комфорту. Ідеально підходить для того, щоб освіжити шкіру в будь-який час дня, особливо у літній період.

Уже пів року використовую термальну воду Avene (!!!обожнюю її), але маю дуже великий об'єм - 300 мл, що дуже не зручно для транспортування. Отож коли у мене з'явилася термальна вода від Лярош об'ємом 50 мл я дуже зраділа. Нереально зручний формат, щоб кинути в сумочку, рюкзак, косметичку.

Люблю використовувати термальну воду передусім для такого щоб освіжити та охолодити шкіру.

Також використовую її при опіках (побутових, сонячних), після неї стає набагато легше і швидше загоюється.

Ще моїм одним способом використання термальної води є нанесення її на обличчя після вмивання ПЕРЕД або ЗАМІСТЬ тоніка. ! Особливо літом, коли відчуваю, що дуже глибокого зволоження не потребую або не хочу обтяжувати шкіру. Шкіра після нанесення бархатиста, м'яка - кайфую 🥰 Раджу хоча б спробувати такий спосіб використання термальної води)

Для мене він виявився найбільш загадковим засобом із всього набору. Чому? Я не змогла його повноцінно протестувати 😅 Навіть фото вмісту туби не змогла сфотографувати вам, за що прошу вибачення 🥺🤗

Даний продукт є сонцезахисним засобом. Цей сонцезахисний флюїд має легку текстуру і дуже високий рівень захисту від UVA та UVB променів 50+).

Флюїд має дуже легку, але рідку текстуру з жовтуватим відтінком. Вона настільки швидко витікала з туби і текла по руці, що я не змогла зробити жодного нормального фото.

Однак його вистачило, щоб один раз нанести на обличчя. І за весь день його перебування на моій шкірі я роблю наступні висновки:

• флюїд стійкий до води та поту (наносила в +21 і бігала у справах);

• не скочується під макіяжем;

• не залишає жирних слідів на шкірі.

Отож непоганий СПФ, але для мене не дуже зручний через текстуру і нанесення 🫠

*прикріпляю трохи смішне відео як я намагалася витиснути хоча б трішки флюїду для фото 😂

В цілому, набір "Дерматологічний догляд для пошкодженої та подразненої шкіри" від La Roche-Posay вразив мене своєю зручністю формату та доступністю.

Він дозволяє випробувати різні засоби для догляду за шкірою, щоб знайти і обрати серед них той, який найкраще підходить саме вам. Засоби з набору дуже гарно підійдуть для людей з чутливою та проблемною шкірою, оскільки цей набір містить продукти, які спеціально розроблені для заспокоєння і відновлення шкіри.

Чесно кажучи, взяла б цей набір лише суто заради термальної води (ну і бальзаму, звісно😂)

Вартість набору супер-доступна, що теж підкупляє. На момент замовлення, набір вартував дешевше, ніж один бальзам. Отак планувала оновити бальзам, а отримала такий цілий набірчик.

Дуже хороший варіант! Щиро раджу спробувати ці заслби, особливо чутливошкірим.

Дякую, що були зі мною 💕 Обійняла кожну 🤗