Olya Mel

Баночки, які більше не куплю

Баночки, які більше не куплю
Баночки, які більше не куплю
Баночки, які більше не куплю
  • Гель для обличчя очищувальний з керамідами та амінокислотами Relance:

Використала майже всю баночку, лишилося лиш на дні, користувалася ним, як вдень, так і ввечері, гель дійсно очищає обличчя, приємно використовувати під час нанесення, АЛЕ якихось змін на обличчі не помітила, непоганий в ньому склад, звичайний гель для вмивання, який не має якихось особливостей, більше не купуватиму.

Баночки, які більше не куплю
  • Тонік проти чорних цяток для жирної та комбінованої шкіри
    Elen Cosmetics:

    Тонік має рідку текстуру, як вода, та прозорий, бюджетний та доступний. Спочатку під час використання не було ніяких дорікань, АЛЕ після використання більш як половини баночки помітила, що обличчя нібито стало жирніти більше та швидше, тому припинила використання та більше не купуватиму.
  • Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою
    Q+A:

    Люблю цей бренд, і дорікань особливо не маю. Сироватка приємної текстури, та у використанні її потрібно зовсім мало, під час використання висипало постійно, і це нормально, так як висипи викидало на зовні і вони самі проходили, та вони не були катастрофічними, тому легко перекриваються, АЛЕ більше не купуватиму так, як більше і не потрібно, не має потреби, тому я задоволена, і рекомендую цей засіб, але якщо у вас пошкоджений бар'єршкіри то до застосування заборонено, так як може нашкодити.