Pilirina 💛💙

Купуйте на Make Up, а то моя історія надто печальна для досвіду

Купуйте на Make Up, а то моя історія надто печальна для досвіду

Історія мого жлобства банальна.

Спойлер: гель-лаки давно у смітті, бо витримати цей токсичний аромат у квартирі неможливо!

Захотілося мені знову почати робити самій собі манікюр, бо у гідних київських майстрів ціна на покриття шалено висока. Вважаю, що краще куплю собі догляд за волоссям чи обличчям раз у місяць на цю суму. До стандартних тутешніх майстрів по 500 грн я вже пару разів сходила - носила покриття менше, ніж своє. Ще й кілька разів заробила оніхолізис. Тож, вирішила повернутися до своєї лампи.

Купуйте на Make Up, а то моя історія надто печальна для досвіду

Ситуація стандартна. Побачила контекстну рекламу про розпродаж залишків зі складу гель-лаків Oxxi і Kodi в інстаграмі. Замовила аж 10 одиниць, бо ціна ж по 49 грн. Чекала тиждень.

У мене є подруга з іншого міста, яка працює майстром. Звісно, як тут не похвалитися такою «знахідкою». Вона мене і попередила, що подібні знахідки у неї вже були і це 100% підробки.

Написала до менеджеру магазину. Уточнила. Мене запевнили, що все у порядку і це розпродаж залишків у яких кінцева дата споживання до 2024 року. Заспокоїлася, бо вже втрачати було нічого, гроші оплачені наперед.

І чого ж не тьохнуло нічого всередині? 🤷‍♀️

Прийшла посилка. Вже з вонючого аромату посилки, коли витягувала її з поштамату, зрозуміла, що щось тут не те.

При розкритті посилки стояв аромат токсичної фарби не те, що у квартирі - воняв весь тамбур!

Коли написала менеджерці цього інстаграм-магазину щодо не оригінальності продукції, мене, без пояснень, просто заблокували. Це і стало остаточним підтвердженням моїх сумнівів щодо оригінальності продукції.

На фото різниця з оригіналом з Мейкап і підробкою.

Жаль, що вагів немає. Підробка така легка, хоч ніби і повна.

Що ж не так?

✔️Аромат гелів токсичний, прямо виїдає очі. Важко передати цей аромат. Це просто балончик із фарбою, який розпилили перед тобою. І він постійний. Лишила посилку на балконі, на другий день важко було зайти до відчиненого балкону. Просто відається в очі! Це жах!

✔️Флакони дуже легкі, порівняно з оригіналом. Настільки у порівнянні з оригіналом, що тут теж все зрозуміло для тих, хто користується Oxxi.

✔️Дешевий пластик на флаконі.

✔️У Oxxi немає штрих-кодування, шрифт написаний настільки мілко, що розібрати напис не можливо, наклейка зверху приліплена аби як. Фото передає так, як у реальності. На жаль, телефон не робить чудес з такими написами. Текст розмитий.

✔️У Kodi немає книжечки, як має бути. Просто наклейка з малозрозумілим шрифтом заміть родословноі. Зайшла на офіційний сайт Kodi, переконалася, у своїй правоті.

✔️Консинстенція гель-лаків жахлива - рідкі, полосять. Навіть самий дешевий гель-лак так не фарбує.

✔️Щодо невідповідності з оригінальною палітрою, думаю, все і так зрозуміло - кольори зовсім не відправляють палітрі ні в оригіналі, ні в тій, що мені відправили до покупки. Синій - чорний, блакитий - брудно-сірий, нюдово-жовтий - блідо-білий і так далі. На жаль, речові докази викинуті.

Намагалася налаштувати айфон на саму відповільну тональність - не можу сфотографувати ці написи на флаконах, бо і в житті вони розмиті. (Хоча не вважаю, що айфони з достойною фотокамерою, але нюанс він ловить. Якщо що - то я прихильник андроідів)

Побоялася ці підробки наносити іх на нігті, бо лаки, судячи з жахливого аромату, який ріже очі, токсичні та шкідливі для здоров’я! ☝️

Довелося своє замовлення просто викинути до смітника, оскільки смердючий, токсичний зараз «оригіналів» стояв по всій квартирі.

До цього замовляла Oxxi та багато інших товарів для нігтів тільки на Make Up і ніколи не було таких проблем. Справа у тому, що продукти Oxxi раніше полюбляла і часто замовляла, але напівпідсохші гелі повикидала і пожалкувала, бо ні з чим було порівняти для фото.

Жаль майже 12 тисяч підписниць цього інстаграм-магазину, які, можливо, навіть не підозрюють, які наслідки для здоров’я може принести їм ця продукція!

Десятою дорогою буду оминати ці магазини з сумнівною продукцією, бо мій перший експеремент виявився дуже невдалим.

Відтепер я знову тільки з Make Up. Моі експерименти закінчилися.

Іноді замислююся, чи є у списках тих підписниць нейл-майстри, які потім наносять ці підробки своїм клієнтам на нігті?