Дбайливий догляд за губками 👄 Бюджетно та ефективно з LCF
Дівчаатааа, це якась кавова насолода для губ 👄🤤 LCF Lip Balm & Scrub Duo
Привіт, красуні 🥰🍁
Сьогодні розповім про свою нову бюджетну та ефективну знахідку - бальзам-скраб для губ від LCF.
Вперше цей продукт побачила у неймовірної @alena.rosee (https://club.makeup.com.ua/post/19607/). Здивувалася, що раніше ніде не зустрічала його у магазині чи на сайті. І тут, стою уже на касі з черговими "дуже потрібними" покупочками і бачу цю невеличку баночку. Звісно, без зайвих роздумів хапанула її. Ще й акція виявилася діє, що особливо порадувало 🙃
Ця баночка, майже звичного розміру як для бальзаму для губ, вміщує у себе 2 продукти: верхній шар - бальзам, нижній - скраб.
Верхня кришечка просто відкривається, нижній шар зі скарбом відкручується.
Жодних проблем з відкриттям у мене не було. Кришечка легко відкривається і закривається з характерним клацанням.
Скраб 🤤😋
Відразу скажу, що лопаточки для нанесення у комплекті не було. Я її знайшла у себе запакованою, здається від якогось крему) Однак, бальзам і скраб зручно наносити пальцем, набравши засобів зворотньою стороною пальчика.
Скраб має неймовірно приємний аромат кави ☕️ А я з тих людей, хто обожнює каву, тому просто тащусь від цього запаху.
Консистенція середньої щільності, без зайвої жирності. Скраб містить досить видимі абразивні частинки, які м'яко відлущують ороговілий шар шкіри, помітно усуває лущення і розгладжує шкіру губ. Незважаючи на досить відчутні скрабуючі елементи, скраб працює доволі ніжно, не царапаючи губки.
Крім того, так випадково сталось, що я спробувала цей скраб, поки він був на губках 😅 І він виявився дуже смачним, солодким з кавовою ноткою.
Отож думаю, що основними абразивними частинками цього скрабу виступають цукор і кава ☺️
Бальзам ✨
На відміну від скрабу, бальзам абсолютно нічим не пахне.
Приємний на дотик, не тече, консистенція ближче до щільної.
Бальхам на губах майже не відчувається, він не липкий і гарно справляється зі своєю задачею - зволожує губи і надає їм сяяння.
Враження від використання. Фото до/після ☺️
Даним продуктом я задоволена на всі 1000%
Скраб наносила на губи всього на 2-3 хв, але ефект був помітний відразу. Навіть до бальзаму, скраб гарно зволожив губи і, звісно, прибрав сухість.
Бальзам додав блиску губам і ще краще їх зволожив. Ефект тримається навіть після зняття бальзаму з губ. А з бальзамом на губах, вони залишатимуться зволоженими протягом всього дня.
Дуже крутий засіб. Взяла його на акціях приблизно за 50-60 грн, його повна ціна 90-100 грн. Він вартує навіть повної ціни, навіть без акцій я б не пошкодувала про таку покупку.
Найбільш здивував мене миттєвий ефект, тривалість його збереження і значна економія часу, так як компоненти дають ефект за 1-5 хв.
Уже зовсім скоро морози і мої губи будуть все більш сухими, тому планую використовувати суто цей бальзам на ніч або скраб+бальзам зранку як експрес-засіб 💕✨
Дякую, що були зі мною ❤️
Коментарі (0)